INTIEME CLUB SETTING BIJ OOST IN GRONINGEN

Dat ze in het noorden ook niet vies zijn van een feestje. Blijkt wel uit het grote succes van Gronings andere rauwe club locatie Paradigm. Nu mag deze Groningse stad er een nieuw rauw tempeltje bij verwelkomen, genaamd: Oost

Deze nieuwe locatie zit gevestigd in het centrum van de stad aan de Oosterstraat, en vult het lege antikraak gebouw op wat naast Gronings podium De Gym zit. De Gym zelf is ook geen onbekende voor het hoge noorden, want hier worden de laatste jaren al diverse muzikale en kunstzinnige projecten georganiseerd. 

Het team achter De Gym kon daarom ook niet wachten om dit leegstaande pand direct over te nemen, toen bekend werd dat deze in maart in de verhuur ging, om zo hun creatieve speeltuin aan de Oosterstraat nog verder uit te breiden.

Club Oost Groningen

Credits: Floris Duijn

Club Oost Groningen

Credits: Floris Duijn

De club zelf heeft een lichtplan die lijkt om wat heeft gehangen in club Trouw in Amsterdam. Boven de dj-booth hangen gloeilampen die afzonderlijk van elkaar kunnen schijnen, en achter de draaitafels een rij tl-lampen met hetzelfde idee. Ook aan het plafond hangen industriële lampen die afzonderlijk van elkaar van kleur kunnen veranderen. De muziekinstallatie in Oost is voorzien van een fijn Funktion -One geluidssysteem, waarbij de focus zal liggen op house, techno, disco én funk.

Line-ups worden hier niet of nauwelijks bekend gemaakt, dit om de bezoekers te laten verassen en nieuwsgierig te houden. 

Wij zijn in ieder geval heel benieuwd naar deze nieuwe locatie!
Oh en vanaf begin mei opent hier ook nog eens een fijn koffietentje.

Op naar het hoge noorden dus!

Website: komOOST.nl
Adres: Oosterstraat 13a

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

About the Author: Nick

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!

Leave A Comment

zeventien − vijf =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.