Home>>CONTACT>>ABOUT

WAAROM..

…is Hotspotjes.nl ontstaan?

Er werd zo vaak aan mij gevraagd of ik nog een goed restaurant, aparte locatie, te gekke winkel of gaaf feest wist, dat ik onbewust mijzelf heb gespecialiseerd in het vinden van ‘ hotspotjes ’. Ik probeer daarom deze toffe plekjes zoveel mogelijk in mijn vrije tijd te ontdekken en te bezoeken.
Daardoor weet ik inmiddels zoveel uiteenlopende locaties, dat ik besloot als hobby hier een site over te maken en deze spots met iedereen te delen.
So here it is! ♥

MEET HET TEAM VAN HOTSPOTJES

Nick(y)
Nick(y)Owner & writer
Hoiiii, ik ben Nick oprichter van hotspotjes.nl en al 15 jaar actief voor verschillende organisaties in het plannen, promoten, bedenken en aankleden van feesten. In mijn vrije tijd ga ik het liefst op pad met mijn vrienden om te shoppen, gekke dingen doen én natuurlijk op zoek naar de tofste hotspots! In de weekenden kom je mij vaak tegen in de leukste clubs met de fijnste feestjes op het gebied van techno en (deep)house om een dansje te wagen!
Iris
IrisWriter
Hi, ik ben Iris. Obsessed met Eindhoven, eten, drinken en andere leuke plekjes om te ontdekken. Dit alles ga ik nu combineren op Hotspotjes.nl. Vraag je je af waar de lekkerste hapjes en drankjes gedaan kunnen worden, de tofste festivals en feestjes plaatsvinden of welke shops jij niet mag missen wanneer je in Eindhoven bent? Mis dan geen enkele update, ik ga de hotspots namelijk stuk voor stuk af!
Maxime
MaximeWriter
Hi ik ben Max!
Ik hou van eten, maar totaal niet van koken… Gelukkig is dat in Amsterdam niet zo’n ramp. Samen met Hotspotjes ga ik opzoek naar de aller leukste restaurantjes, barren en plekjes in de stad.
Dus als jij van een wijntje houdt of als je je af vraagt waar je zondagmiddag nu weer moet gaan lunchen, dan zou ik mijn verhaaltjes zeker in de gaten houden. Wie weet vind jij op deze manier wel jouw nieuwe favoriete hotspot in Amsterdam! X
Vera
VeraWriter
Ik bezoek regelmatig musea en exposities en met vrienden zit ik het liefst in de kroeg, of sta ik te dansen bij een festival, club of toffe band. Ik ben dol op koken (voor vrienden) en eten (met vrienden) in één van de vele eettentjes in Utrecht. Hoewel de stad kleinschalig is, heeft ze enorm veel moois te bieden. Naast blogger ben ik online marketeer en storyteller voor duurzame ondernemers.
Sandra
SandraWriter
Sandra, maar noem mij maar gewoon San, doet iedereen, vind ik ook leuker!
Verliefd op en in Amsterdam. Altijd op zoek naar de leukste plekjes in deze geweldige stad en de echte hotspots deel ik uiteraard met jullie. Als ik niet uit eten ben, zit ik in de kroeg of sta ik op een mooi feestje. Naast blogger ben ik Salesmanager bij Red Button.
Joanna
JoannaWriter
It’s me, Joanna! Als Utrechtse woon ik al ruim drie jaar in het centrum van AmsterdamFotografie, reizen, design en kunst vind ik leuk en houden mij dan ook dagelijks bezig. Verder bezoek ik regelmatig concerten, festivals, (techno) feestjes, maar ook in musea kom ik graag. Daarnaast ben ik verzot op eten, veel eten, en drinken, veel drinken. Met mijn spiegelreflex camera gewapend onder mijn arm en een notitieblokje in de hand zal ik jullie op de hoogte te brengen van alle must-see plekken.
Nara
NaraWriter
Hi! Ik ben Nara en ik ben in Den Haag opgegroeid maar woon sinds een paar jaar in Zoetermeer. Echter ben ik nog altijd meer in Den Haag te vinden omdat ik van die stad hou! Sinds ik moeder ben ga ik wel minder naar feestjes maar uiteten gaan is nog steeds mijn favoriete bezigheid. Met mijn Koreaanse roots eet ik ook vrijwel alles, van spruitjes, rauwe krab tot levende octopus. Er zijn maar weinig dingen die ik niet lekker vind, qua eten sta ik echt voor alles open dus kom maar op met de Haagse hotspotjes!
Laurina
LaurinaWriter
Mijn naam is Laurina, 23 jaar en trotse bewoner van Utrecht. Ik ben een echte foodie én koffie verslaafd. Deze combinatie zorgt ervoor dat ik graag alle leuke plekken in Utrecht wil ontdekken. En daarin neem ik je graag mee! Op Hotspotjes lees je in mijn blogs waar je leuk kunt eten, maar vooral goed. Want als ik geniet doe ik dat ook écht goed!
Meike
MeikeWriter
Hi, Ik ben Meike! En een tweeling met Jonna. Wij zoeken elkaar vaak op en je kunt ons dan ook geregeld vinden in de stad om dé hotspots van Groningen te ontdekken. Eten is toch wel één van mijn lievelings-dingen en daarnaast heb ik een grote liefde voor interieur. Verder kun je mij vinden op de fijnste feestjes om een dansje te wagen. Leer de leukste en tofste hotspots van Groningen kennen, ik neem jullie graag mee!
Jonna
JonnaWriter
He daar! Ik ben Jonna wonend in het knusse Groningen. Altijd druk met vriendinnen, fashion, interieur en ballet. Ik werk in het ziekenhuis en daarnaast ben ik vaak samen met mijn dubbelganger en wederhelft. Lekker de hort op. Kopje koffie in de stad of een lunch in dat nieuwe leuke tentje. Maar nu nemen we jou ook mee! En daar heb ik super veel zin in! Keep you posted!
Nicole
NicoleWriter
Hoi. Ik ben Nicole uit Den Haag. Ik ben gek op lekker eten, (iets te veel) drinken en feesten. En nu sinds een half jaar in mijn home-town hotspotjes aan het bezoeken voor deze blog. Met veel plezier! Tot snel!
Janine
JanineWriter
Joe! Janine hier. Ik ben een Rotterdammert in hart en nieren en wil mijn stad graag vertegenwoordigen door met mijn hobby’s bezig te zijn. So stay tuned en leer de leukste en lekkerste hotspotjes in Rotterdam kennen, geschreven door yours truly. Big X!