ABOUT & MEET THE TEAM

Waarom is Hotspotjes ontstaan? Er werd zo vaak aan mij gevraagd of ik nog een goed restaurant, aparte locatie om te shoppen of een te gek feest wist, dat ik onbewust mijzelf heb gespecialiseerd in het vinden van ‘hotspotjes’. Ik probeer deze plekken zoveel mogelijk in mijn vrije tijd te ontdekken en te bezoeken. Daardoor ken ik inmiddels zoveel uiteenlopende locaties, dat ik besloot een platform te maken en deze tips met iedereen te delen.

Hotspotjes Nu
Nu, een paar jaar later, is hotspotjes uitgegroeid tot een online platform (400+ hotspots), met een enthousiaste redactie van 6 personen. Samen brengen wij de leukste hotspots van Nederland en daarbuiten in kaart op het gebied van food & drinks, city- travelguides, hotels, lifestyle, shopping en festivals.

Wij gaan dagelijks op zoek naar de must-go plekken om hier een artikel over te schrijven, die wij vervolgens publiceren op ons platform en onze social mediakanalen.

Zo hopen wij nieuwsgierigheid te wekken bij onze bezoekers en ze te inspireren om naar deze plekken te gaan. Wij onderscheiden ons door alleen over bijzondere locaties te schrijven die net iets extra’s uitstralen of aanbieden.

Wil jij dat wij langskomen voor een review of een andere mooie samenwerking? Stuur dan een mail naar onze redactie!

NICK

Oprichter van hotspotjes.nl en projectmanager bij NOISE in Amsterdam. Er werd mij zo vaak gevraagd of ik nog een gaaf restaurant, winkel of een te gek feestje wist, dat ik onbewust mijzelf heb gespecialiseerd in het vinden van toffe locaties. Ik probeer deze plekken zoveel mogelijk te bezoeken en deze tips met iedereen te delen. Naast het schrijven over hotspots, ben ik gek op citytrips, vintage shoppen en clubs en festivals om een dansje te wagen!

Lees alle artikelen van Nick hier
Instagram: @hotspotjes.nl

Blogger Hotspotjes

VERA

Geboren Utrechter en – sinds mijn studie – weer wonend in en verknocht aan de Domstad. Ik zit het liefst in een bruin café of sta te dansen tijdens een concertje of clubavond. Ik ben dol op koken (voor vrienden) en eten (met vrienden) in één van de vele eettentjes in Utrecht. Mijn kantoor houdt ik boven poppodium EKKO, waar ik werk als zelfstandig online marketeer en storyteller.

NINA

Nina, geboren en getogen Amsterdammer (op een jaartje Texel na), all round creatieveling en liefhebber van lekker eten. Mij vind je – met koffie – tikkend achter de laptop bij Bar Bukowski, bij een concert in de Paradiso of in de Vondelgym. Vanaf voor jullie opzoek naar de leukste tenten van de stad.

Laurina de Vries Blogger HotspotjesLAURINA

Mijn naam is Laurina en trotse bewoner van Utrecht. Ik ben een echte foodie én koffie verslaafd. Deze combinatie zorgt ervoor dat ik graag alle leuke plekken in Utrecht wil ontdekken. En daarin neem ik je graag mee! Op Hotspotjes lees je in mijn blogs waar je leuk kunt eten, maar vooral goed. Want als ik geniet doe ik dat ook écht goed!

Nicole Oosterveer
NICOLE

Hoi. Ik ben Nicole uit Den Haag. Ik ben gek op lekker eten, (iets te veel) drinken en feesten. En nu sinds een half jaar in mijn home-town hotspotjes aan het bezoeken voor deze blog. Met veel plezier! Tot snel!

Bloggers Hotspotjes
JONNA

He daar! Ik ben Jonna wonend in het knusse Groningen. Altijd druk met vriendinnen, fashion, interieur en ballet. Ik werk in het ziekenhuis en daarnaast ben ik vaak samen met mijn dubbelganger en wederhelft. Lekker de hort op. Kopje koffie in de stad of een lunch in dat nieuwe leuke tentje. Maar nu nemen we jou ook mee! En daar heb ik super veel zin in! Keep you posted!

Blogger Hotspotjes
MIEKE

Hi, Ik ben Meike! En een tweeling met Jonna. Wij zoeken elkaar vaak op en je kunt ons dan ook geregeld vinden in de stad om dé hotspots van Groningen te ontdekken. Eten is toch wel één van mijn lievelings-dingen en daarnaast heb ik een grote liefde voor interieur. Verder kun je mij vinden op de fijnste feestjes om een dansje te wagen. Leer de leukste en tofste hotspots van Groningen kennen, ik neem jullie graag mee!