WAAROM..

…is Hotspotjes.nl ontstaan?

Er werd zo vaak aan mij gevraagd of ik nog een goed restaurant, aparte locatie, te gekke winkel of gaaf feest wist, dat ik onbewust mijzelf heb gespecialiseerd in het vinden van ‘ hotspotjes ’. Ik probeer daarom deze toffe plekjes zoveel mogelijk in mijn vrije tijd te ontdekken en te bezoeken.
Daardoor weet ik inmiddels zoveel uiteenlopende locaties, dat ik besloot als hobby hier een site over te maken en deze spots met iedereen te delen.
So here it is! ♥

MEET HET TEAM VAN HOTSPOTJES

NICK VISSER BLOGGER HOTSPOTJES
NICK

Hoiiii, ik ben Nick oprichter van hotspotjes.nl en fulltime project/accountmanager bij reclamebureau NOISE in Amsterdam. In mijn vrije tijd ga ik het liefst op pad met mijn vrienden om te shoppen, gekke dingen doen én natuurlijk op zoek naar de tofste hotspots om te eten of te drinken! In de weekenden kom je mij vaak tegen in de leukste clubs met de fijnste feestjes op het gebied van techno en (deep)house om een dansje te wagen!

Blogger Vera Diepeveen Hotspotjes
VERA

Ik bezoek regelmatig musea en exposities en met vrienden zit ik het liefst in de kroeg, of sta ik te dansen bij een festival, club of toffe band. Ik ben dol op koken (voor vrienden) en eten (met vrienden) in één van de vele eettentjes in Utrecht. Hoewel de stad kleinschalig is, heeft ze enorm veel moois te bieden. Naast blogger ben ik online marketeer en storyteller voor duurzame ondernemers.

Nicole Oosterveer
NICOLE

Hoi. Ik ben Nicole uit Den Haag. Ik ben gek op lekker eten, (iets te veel) drinken en feesten. En nu sinds een half jaar in mijn home-town hotspotjes aan het bezoeken voor deze blog. Met veel plezier! Tot snel!

Laurina de Vries Blogger HotspotjesLAURINA

Mijn naam is Laurina, 23 jaar en trotse bewoner van Utrecht. Ik ben een echte foodie én koffie verslaafd. Deze combinatie zorgt ervoor dat ik graag alle leuke plekken in Utrecht wil ontdekken. En daarin neem ik je graag mee! Op Hotspotjes lees je in mijn blogs waar je leuk kunt eten, maar vooral goed. Want als ik geniet doe ik dat ook écht goed!

Bloggers Hotspotjes
JONNA

He daar! Ik ben Jonna wonend in het knusse Groningen. Altijd druk met vriendinnen, fashion, interieur en ballet. Ik werk in het ziekenhuis en daarnaast ben ik vaak samen met mijn dubbelganger en wederhelft. Lekker de hort op. Kopje koffie in de stad of een lunch in dat nieuwe leuke tentje. Maar nu nemen we jou ook mee! En daar heb ik super veel zin in! Keep you posted!

Blogger Hotspotjes
MIEKE

Hi, Ik ben Meike! En een tweeling met Jonna. Wij zoeken elkaar vaak op en je kunt ons dan ook geregeld vinden in de stad om dé hotspots van Groningen te ontdekken. Eten is toch wel één van mijn lievelings-dingen en daarnaast heb ik een grote liefde voor interieur. Verder kun je mij vinden op de fijnste feestjes om een dansje te wagen. Leer de leukste en tofste hotspots van Groningen kennen, ik neem jullie graag mee!