Dat er helaas geen festivals gaan plaatsvinden deze zomer, daar hebben wij ons inmiddels bij neergelegd. Maar gelukkig komen er steeds meer alternatieven die binnen de richtlijnen van het RIVM vallen om bezoekers te vermaken.

De Amsterdamse organisatie No Art, verrast daarom op zaterdag 20 juni, 120 bezoekers die de kans krijgen om op Nederlands eerste 1.5 meter samenleving festival te feesten. In samenwerking met A’DAM Toren en Sir Adam worden bezoekers verast met een 24-uur durend spektafel vol met activiteiten in het imposante gebouw tijdens het event No Art Hotel.

Het festival start met een drie uur durende dinnershow waarbij de bezoekers worden verdeeld over The Loft en A’DAM&Co. Tijdens de dinershow worden de gasten verrast met live art, live muziek en dj-sets. Na het diner is het mogelijk om nog twee uur naar een andere ruimte verplaatsen. De 120 bezoekers worden verdeeld over vier groepen van 30 en zullen in shifts naar deze ruimte mogen. Daarna worden de bezoekers naar hun kamers gebracht waar zij met maximaal vier personen per hotelkamer de rest van het festival doorbrengen.

De hotelkamers zijn allemaal voorzien van een professionele geluidsinstallatie en een smart TV met een livestream die rechtstreeks uit The Loft wordt uitgezonden. Om toch in contact te blijven met andere bezoekers, zijn de kamers onderling verbonden via Zoom. Drankjes kunnen worden besteld bij de rijdende bar die langs de hotelkamers komt. Het verlaten van je kamer is tijdens het No Art Hotel event niet toegestaan en hier zal door beveiliging streng op gecontroleerd worden.

UNIEKE KANS OM TE HOUSEN IN JE KAMER TIJDENS NO ART HOTEL

Gezien de verwachte populariteit en de beperkte capaciteit, hanteert de organisatie een lotingssysteem waarbij jij je vanaf vanmiddag 17u kan registreren voor max vier vrienden tegelijk. Op 3 juni maakt de organisatie bekend of je de kaartjes hebt weten te bemachtigen. Dus schrijf je in via onderstaande link en wie weet bij jij een van de lucky ones die op het No Art Hotel festival mag komen dansen.

Goed om te weten. Gedurende het gehele evenement wordt er rekening gehouden met de richtlijnen van het RIVM, en een deel van de opbrengst wordt gedoneerd aan Het Rode Kruis.

Wanneer: zaterdag 20 juni 2020
Waar: A’DAM Toren
Info: No Art Hotel

Deel deze tip(s)!

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!