Dit weekend transformeert The Art of Drinks het Westergasterrein om tot een (non)alcoholisch walhalla met bieren, distillaten en mixers.

In de Gashouder staan ruim 50 stands om je honderden verschillende bieren en dranken te laten proeven van onder andere Multi Bier, De Kuyper, Pernod-Ricard, Zuidam en Bacardi-Martini.

Het Transformatorhuis zal geheel in het teken staan van wijn met 20 verschillende huizen die hier hun wijnen presenteren. Ook zijn hier twee Tasting Theaters en de Tasting Room te vinden, waarvoor je apart tickets kunt reserveren. In deze rooms kan je deelnemen aan onder andere uit whisky- en wijntastings onder begeleiding van internationale gasten.

Art of Drinks - Westergas - Amsterdam - Hotspotjes -2
THE ART OF DRINKS: WALHALLA VOOR IEDEREEN DIE GEK IS OP DRANK(EN)

The Art Of Drinks is een nieuw en uniek event waarbij een ongekend grote variëteit aan drankcategorieën wordt gepresenteerd aan het publiek. Hier kunnen bezoekers op interactieve wijze kennismaken met de nieuwste dranktrends. Van bier, sterk en wijn tot non-alcohol en van mixers tot nieuwste technieken waarmee de perfecte cocktail kan worden gemaakt. The Art Of Drinks combineert proeven, ontdekken en genieten met vrienden.

Zo is er een ruim aanbod van whisky (veel whisky), rum, gin, craft beer en wijn. Binnen deze categorieën kun je nieuwe trends spotten, zoals longdrinks, cocktails en bijzondere vatrijpingen en kan je (bijna) gratis tientallen verschillende seminars en tastings van professionals uit de industrie volgen.

THE ART OF DRINKS: WALHALLA VOOR IEDEREEN DIE GEK IS OP DRANK(EN)

PROEVEN & LEKKER SHAKEN

Tijdens het event kunnen veel dranken gratis worden geproefd met het proefglaasje dat de bezoeker bij binnenkomst krijgt. De meer bijzondere wijnen en spirits zijn tegen een kleine bijbetaling beschikbaar. Er zijn ook bieren en wijnen per glas te koop en er worden veel cocktails en longdrinks geshaked, die ook tegen een kleine betaling besteld kunnen worden.

En altijd al beter cocktails willen leren shaken? Dan staat er dit weekend bij The Art Of Drink een bataljon aan professionele bartendens klaar, die je de fijne kneepjes van het vak wel willen leren.

Wanneer: 30 oktober
Waar: Westergas, Amsterdam
Info & tickets: www.theartofdrinks.nl

About the Author: Nick

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!