• 1NUL8 ROTTERDAM

1NUL8 ROTTERDAM: WOONKAMER VAN DE LEVENDIGE MEENT

1NUL8 IS EEN CAFÉ, RESTAURANT ÉN WIJNBAR IN ÉÉN

1NUL8 is inmiddels bij elke Rotterdammer wel bekend als de woonkamer van de levendige Meent. Bij deze wijnbar kan je op elk moment van de dag langskomen voor een hapje en een borrel.

Vier jaar geleden was het tijd voor een nieuwe uitgaansgelegenheid in Rotterdam, vond Floris van der Sluis. Daarmee werd deze nieuwe hotspot op de Meent geboren. 1NUL8 is een combinatie van een wijnbar, café, brasserie én… Inmiddels ook cocktailbar! Belangrijk is dat je hier op elk moment van de dag terecht kan en dat de wens van de gast centraal staat.

De locatie is vanbinnen nog groter dan dat het van buitenaf lijkt. Dit zorgt echter niet voor een ongezellige sfeer. Integendeel! 1NUL8 zit altijd bomvol met leuke en spontane gasten waardoor je je al snel op je gemak voelt. Aangezien de zaak in de doorloop van het winkelende publiek zit, zijn er allerlei verschillende mensen te vinden in deze bar.

In de zomer wordt gebruik gemaakt van een groot terras, maar in de winter zit iedereen gezellig bij elkaar binnen. Het is een ontmoetingsplek, een plek om een zakelijke borrel te nuttigen, maar op vrijdagavond kan je er ook naartoe om een lekker avondje te stappen.

1NUL8 biedt natuurlijk een grote diversiteit van wijnen, bier en cocktails. Het personeel laat je altijd even een slokje proeven voordat ze je een heel glas inschenken. Op deze manier krijg jij het drankje dat het beste bij je past. Hiernaast kan je zowel grote als kleine gerechten bestellen. Lekkere borrelhapjes voor bij de wijn, maar ook kleine gerechten als tussendoortje. Welke keuze je ook maakt, alle gerechten worden zorgvuldig voor je klaargemaakt.

Even ontsnappen aan de kou? Ga dan lekker binnen bij de verwarming zitten. Wijntje erbij en jij bent helemaal voorzien!

MEER HOTSPOST IN ROTTERDAM

Website: 1nul8.nl
Adres: Meent 108
Foto credits header: Facebook 1nul8

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept
Janine

Janine

Auteur bij Hotspotjes waarbij ik Rotterdam vertegenwoordig en de leukste hotspots in kaart breng.
Janine