Home>>EAT & DRINK>>ROTTERDAM>>ALAN & PIMS ROTTERDAM: DE LEKKERSTE KIP VAN HET SPIT IN DE BINNENSTAD
  • ALAN & PIMS ROTTERDAM: DE LEKKERSTE KIP VAN HET SPIT IN DE BINNENSTAD

ALAN & PIMS ROTTERDAM: DE LEKKERSTE KIP VAN HET SPIT IN DE BINNENSTAD

EEN STUKJE PLATTELAND BIJ ALAN & PIMS

Ben je op zoek naar een stukje platteland middenin de drukke binnenstad van Rotterdam? Dat kun je terecht bij Alan & Pim’s aan de Posthoornstraat. Alan & Pim’s is een chique vreetschuur, gespecialiseerd in kip.

Alan en Pim’s opende haar deuren in de zomer van 2015. Alan en Pim hebben elkaar ontmoet in een discotheek, waarna zij zakenpartners in elkaar vonden. Het idee was eigenlijk om een snackbar te openen. Het probleem was echter dat zij hier geen origineel concept voor konden vinden. Toen de kiptrend in Europa op begon te komen wisten Alan en Pim wat hen te doen stond: het openen van een kiprestaurant. Met inmiddels een tweede locatie in Scheveningen kunnen wij wel zeggen dat dit een groot succes is.

Door de enorme haan voor het restaurant weet je meteen waarvoor je hier terecht kunt: KIP! De zaak heeft een rustieke uitstraling. Alan en Pim’s is dan ook ingericht als een schuur, met klasse wel te verstaan. De houten bar geeft je meteen het gevoel dat je op het platteland bent terechtgekomen. Het meubilair is gemaakt van pallets door Pim zelf.

Bij Alan en Pim’s is er een ruime keuze uit halve en, voor de echte kipliefhebbers, hele gegrilde kippen van het spit, bereid met verschillende sauzen en bourgondische kruiden (glutenvrij). Deze kippen zijn ‘beter leven kippen’ uit het Groene Hart van Nederland. Er wordt dus ook nog eens aan het milieu gedacht!

“KWALITEIT OP
HOGE SNELHEID”

Alan en Pim’s gaat voor het serveren van kwaliteit op hoge snelheid. Er zijn weinig restaurants waarbij ik zo’n snelle bediening in combinatie met zo’n goede kwaliteit en smaak heb meegemaakt. Kipliefhebber of niet? Bij Alan en Pim’s ben je verzekerd van gerechten van goede kwaliteit in een rustieke omgeving. Daarmee behoort Alan en Pim’s zeker tot één van de hotspots van Rotterdam.

MEER HOTSPOTS IN ROTTERDAM

Website: alanenpims.nl
Adres: Posthoornstraat 524

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept
Janine

Janine

Auteur bij Hotspotjes waarbij ik Rotterdam vertegenwoordig en de leukste hotspots in kaart breng.
Janine