HELEMAAL IN JE ELEMENT BIJ BINDICAFÉ

Bindicafe is onderdeel van Bindi, het grootste yoga/massage centrum van Amersfoort. Als je binnenkomt loop je langs de receptie door de winkel naar achteren waar een gezellig hip eetcafe is gehuisvest. Ook als geen yogi bent, mag je hier eten.

Laagdrempelig en knus is dit veganistische huiskamer restaurant. Je kan er maaltijden krijgen, maar ook gewoon even zitten met je laptop en een kop koffie. Er wordt geen alcohol geschonken, maar met een grote keuze aan hippe limonades, ginger beer of thee mis je dat niet. Er wordt gewerkt met seizoens – en streekproducten. Alles is huisgemaakt. De zoetigheden zijn op basis van natuurlijke suikers, meestal glutenarm en zelfs raw verkrijgbaar. Alles meenemen is ook mogelijk.

Bindcafé draait om lekker, puur en gezond homemade eten. Waar je van lunch tot diner gezonde gerechten kunt bestellen. Op de lunchkaart staan voornamelijk salades en soepen zoals granensalade, wortel-kokos-gembersoep of biologisch brood guacemole en tomaat. In de avond staat er een bietenburger, geserveerd met zoete aardappelfrietjes uit de oven, sojamayo en brood, Curry van zoete aardappel, bloemkool, kikkererwten en spinazie met rijst en chutney op de kaart.

Om je gezonde maaltijd(en) af te sluiten, zijn er verschillende taarten en quiches in de vitrine die je kunt kiezen, of om mee naar huis te nemen.

Bezoekers komen uit het hele land om het bijzondere Bindicafé te komen proeven. Vegetarisch en veganistisch koken is hier de drijfveer en dat zie je terug in het relaxte eetcafé en in alle gerechten.

Helemaal zen worden? Begin de dag dan met een yoga sessie in één van de grote ruimtes en je dag kan niet meer stuk.

Website: bindicafe.nu
Adres: Bergstraat 6

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept