FAMOUS AMERSFOORT: NIEUWSTE SPORTSBAR MET LUNCH, DINER ÉN COCKTAILS

FAMOUS IS VEEL MEER DAN ALLEEN EEN SPORTSBAR

Sportsbar Famous is de nieuwste hotspot in Amersfoort aan de Hof waar je terecht kunt voor lunch, diner en heerlijke cocktails in een sportieve hippe omgeving. Het interieur is natuurlijk zoals de naam al doet vermoeden, sportief. Denk aan een industriële bar vol met historische wedstrijdkaartjes, tafels gemaakt van vintage gymzaal onderdelen, cocktails drinken op de tribune, gedragen shirts, historische foto’s en nog veel meer bijzondere sportattributen.

Famous is geen standaard sportsbar vol met tv schermen waar alleen de mannen zich begeven. Nee, deze hotspot is net zo goed voor vrouwen of de niet-sportliefhebbers onder ons die komen voor een hapje of een drankje.

Leuk om te weten is dat er in deze sporthotspot veel attributen hangen van bekende. Zo hangen er spullen van Fatima Moreira de Melo, Simon Tahamata, Lasse Schöne, Bauke Mollema, Hans van de Haar, Tom Dumoulin, Allistair Overeem, Bart Vriends, Berry Powel én hockeyster Lauren Stam aan de muur.

Een aantal van hen komt uit Amersfoort e.o., maar er is meer aandacht voor de Amersfoortse sporthistorie, getuige een origineel shirt en levensgrote foto van de ter ziele gegane profclub SC Amersfoort en foto’s van de honkballers van Smit & Dorlas Quick.

Bij Famous komt horeca en sport duidelijk samen. De kaart bestaat uit een elftal cocktails, een elftal bieren, een elftal lunchgerechten én een elftal foodgerechten. De grote eter kan zijn lol op met bv. Spaanse pincho’s (“Raffa Nadal”), twee echte Duitse hot dogs (“Boris & Steffi”), traditionele fish & chips (“Match of the Day”) of Men Unted (200gr. Black Angus burger).Je kunt ook voor barfood kiezen, bv. “Alle ballen op Johan” (Hollands aller-, aller-, allerbeste bitterballen), een Totti ham/kaas of “Lionel’s Mess” (messy nachos met Argentijns gekruid gehakt).

MEER HOTSPOTS IN AMERSFOORT
Naast lekkere cocktails en gerechten organiseert Famous één keer per maand een SportQuiz waar je met spelers van 2-5 per team een quiz kunt spelen vol gekkigheid, mooie beelden en natuurlijk toffe prijzen!

Kortom voor sport, hapjes en drankjes in een toffe sportieve industriële setting ben je bij Famous duidelijk aan het juiste adres!

Website: famousamersfoort.nl
Adres: Hof 6

Nick

Nick

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!
Nick
2017-10-05T14:14:38+00:00