• KLOOSER AMERSFOORT: LUNCHEN, DINEREN EN DANSEN ONDER ÉÉN DAK

KLOOSER AMERSFOORT: LUNCHEN, DINEREN EN DANSEN ONDER ÉÉN DAK

GENIETEN AAN DE STADSRING IN EEN SFEERVOLLE SETTING

DEFINITIEF GESLOTEN
In het pand aan de Stadsring 69 heeft hotspot Klooser verschillende horecaconcepten samengebracht onder één dak. Hier kan je terecht voor een lunch, diner en soms een dansje wagen in een loungeachtige sfeervolle setting.

Studenten van Hotelschool Amersfoort ontwikkelen hun vaardigheden binnen het concept lunch van 11.30 tot 14.30 van maandag tot en met vrijdag. De studenten van Leerhotel Het Klooster leren bij Klooser , de fijne kneepjes van het horecavak. Zij leren de dagelijkse praktijk kennen van een modern en trendy horecabedrijf waarin verrassen, verbinden en vernieuwen centraal staan. De kaart bestaat uit prettig geprijsde belegde broodjes, salades en soepjes, waarbij zij veel aandacht geven aan huisgemaakt lekkers!

In de avonden en weekenden breiden zij het lunchconcept uit met lounge en diner en vanaf 22.00 op vrijdag en zaterdag heerst er een relaxte lounge sfeer met een cocktailbar met meer dan tien verschillende Gin-Tonic en speciale cocktails.

MEER HOTSPOTS IN AMERSFOORT
Qua diner zijn de gerechtjes aantrekkelijk geprijsd, gemiddeld tussen de €8.- en €10,- per gerechtje en hebben de gerechte een grootte van een voorgerecht. Het vijf-gangen tasting-menu met dagverse seizoensingrediënten kost €32,50. Op de eerste verdieping bevindt zich het à la carte restaurant met een Chefs table die het mooiste uitzicht heeft op de open keuken.

De ambiance leent zich ook voor werkoverleg of een vergadering die een of twee dagdelen in beslag nemen. Alle middelen als Wi-Fi en beamers zijn beschikbaar. Klooser heeft twee zalen en een boardroom ter beschikking, onderverdeeld in drie niveaus.

Vanaf 10.00 uur begroeten zij hun gasten met een lekker kopje koffie met appeltaart of later op de dag ook met een wijntje, cocktail of een biertje, al dan niet in combinatie met sharing food.

Klooser is ook af te huren als evenementenlocatie. In het souterrain is er een wijnkamer waar niet alleen wijnproeverijen worden gegeven, maar die ook geschikt zijn voor workshops. Klooser beschikt zelfs over een masterchef-keuken waar je met 20-25 vrienden of collega’s de leukste kookworkshops kunt volgen.

Kortom, bij hotspot Klooser zit je van de lunch tot cocktail tijd helemaal goed!

Website: klooser.nl
Adres: Stadsring 69

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept
Nick

Nick

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!
Nick