• H24 AMSTERDAM: RESTAURANT ÉN COCKTAILBAR IN DE BRUISENDE NEGEN STRAATJES

H24 AMSTERDAM: RESTAURANT ÉN COCKTAILBAR IN DE BRUISENDE NEGEN STRAATJES

GENIETEN AAN DE HARTENSTRAAT IN EEN ONGEDWONGEN SFEER

H24 is een nieuw restaurant in de bruisende Negen Straatjes, namelijk in de Hartenstraat. Het is kenmerkend aan de ongedwongen sfeer die heerst in het restaurant. ‘Your home away from home’. Of je nou langskomt om te genieten van een kop koffie, een lekkere lunch, een heerlijke borrel (chateau migraine) of een diner, het vriendelijke personeel zorgt voor een ervaring die je niet snel zal vergeten en dat zien wij natuurlijk graag!

Achterin het restaurant bevindt zich een muur met prachtige tekeningen van verschillende groentes, typisch Amsterdamse spreuken en hilarische woordgrappen! H24 is gezellig ingericht en heeft ook iets funky’s door de grote lichtgevende H24 letters die de muren sieren, tof!

Wat ook opvalt is de wijnkaart. H24 heeft een mooie selectie aan wijnen, omschreven op het krijtbord op de muur! Fantastisch bedacht én; alle wijnen worden per glas geserveerd. Niet alleen staat er een fijne selecte aan wijnen op de kaart, ook aan gin-tonics én cocktails is er genoeg te kiezen.

Het menu van H24 kenmerkt zich door de grote variatie van vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Van hamburgers tot salades en van fish and chips tot pittige garnalen en natuurlijke fantastische hotdogs die je echt eens moet proberen.

H24 is dé ideale plek om je verjaardag, babyshower of (bedrijfs) borrel te organiseren. Aan elk detail wordt gedacht en met elke speciale wens houdt het personeel rekening.

Vrijdag 13 oktober heft het personeel samen met iedereen die het leuk vindt om te komen, het glas op deze nieuwe tent! Vanaf 16:00 uur staat de drank koud, kun je kennis maken met de nieuwe menukaart en draait de DJ de heerlijkste plaatjes tot een uur of 20:00. Ben je toevallig in de Negen straatjes sla deze nieuwe hotspot aan de Hartenstraat dan niet over!

Website: h-24.nl
Adres: Hartenstraat 24HS

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept
Nick

Nick

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!
Nick