EEN WERELDREIS DOOR VERSCHILLENDE LANDEN

Op het plein van het Spui kan je overdag Caffe Esprit vinden, maar ’s avond transformeert dit koffie en lunchcafe in een andere hotspot, namelijk Jackson Dubois. Van woensdag tot en met zaterdag verandert deze locatie om 6 uur in een totaal andere vibe. In enkele minuten krijgen ruwe materialen, chocoladetinten en koperen details meer ruimte als een kosmopoliete stijl het café overneemt.

Jackson Dubois serveert herinneringen van een wereldreiziger. De kaart is gevuld met verhalen, uitgeschreven in vegan food favorieten, speciaalbieren, bubbels en street food

Authentieke smaken komen van heel de wereld samen bij Bar Jackson Dubois. Zo kregen wij heerlijke burger geserveerd, een poké bowl om je vingers bij af te likken en nacho’s om dit travelers plaatje compleet te maken. Naast deze gerechten staan er ook genoeg vega gerechten op de kaart, zoals;  courgettini spaghetti, quinoa nasi goreng, shake salade en spicy cauliflower wings. 

MEER HOTSPOTS IN AMSTERDAM
Zoals altijd is er ‘room for a dessert’ en bestelde wij de Jackson’s favourite American Threesome. Een soort miniwereldreisje geserveerd op één plate met een donut, homepage magnum champagne ijsje en een marshmallow, heerlijk!

Geen trek in eten, maar wil je direct overgaan op de borrel? Zelfs dat is mogelijk bij Jackson Dubois. Deze hotspot is voorzien van een prachtige voorzien van een scala aan wereldse bieren, wijnen en verschillende champagnes. Maar ook voor cocktails zoals; Bloody Mary, G&T, Jack & Coke ben je hier aan het juiste adres.

Jackson Dubois is de ultieme pitstop na het shoppen, om zo verschillende streetfood gerechten van verschillende continenten te proberen. Wat ons betreft dé ideale eet-en drink gelegenheid aan het Spui!

Website: jacksondubois.com
Adres: Spui 10

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept