NEXT-LEVEL CHILLEN BIJ LOUIE LOUIE

Dat Oost steeds gezelliger wordt hoef ik jullie niet meer te vertellen. Maar ik wil jullie wel graag vertellen over één van onze favoriete hang-outs. Namelijk LOUIE LOUIE aan de Linnaeusstraat tegenover het Tropenmuseum.

Je kunt LOUIE LOUIE bezoeken om te ontbijten, te lunchen, te dineren of om heerlijk te borrelen. En we kunnen ons ook heel goed voorstellen dat je hier ’s middags voor een lunch aankomt en pas met sluitingstijd lekker in de olie het pand weer verlaat.

LOUIE LOUIE is in één woord TOF! Het interieur is prachtig. Het is een groot pand, maar door het gebruik van donkere kleuren en mooie materialen is er een hele knusse sfeer gecreëerd. Daarnaast is er een geweldig terras, met grote picknicktafels en knusse hoekjes waar je lekker met je lover kunt borrelen.

Wij schoven hier aan om lekker te eten en te borrelen. Het diner wordt van 17:00 tot 22:00 geserveerd. Op de kaart staan heel veel verschillende lekkere dishes. Deze zijn heel geschikt om te delen met elkaar. De El Pastor Taco’s zijn wat ons betreft een must-eat. Daarnaast werden we ook heel blij van tonijn tartaar en de bavette skewer. De prijzen van de gerechten zijn ook heel fijn. Je krijgt waar voor je geld en je kant het zo gek maken als je zelf wil.

De borrelkaart van LOUIE LOUIE is een feestje. Heerlijke kannen Sangria, veel Gin Tonics, Cocktails, mooie wijnen en lekkere biertjes. De keuze is echt reuze en daar houden we van.

Kortom, LOUIE LOUIE is een feestje. Geweldige sfeer hangt er, de inrichting is on fleek, het eten is super goed. Wat kan je nog meer wensen? Wij zijn hier zeker vaker te vinden. LOUIE LOUIE is de parel van Oost en ben je nog niet geweest, dan moet je heel snel die kant op!

Website: louielouie.nl
Adres: Linnaeusstraat 11A

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept