OASE VAN INDUSTRIËLE EN KOLONIALE INVLOEDEN

Aan het gezellige en levendige Beukenplein in Oost tref je Mississippi Bar Kitchen. Een hotspot die zijn naam doet denken aan, inderdaad, de Mississippi-rivier. Maar in Amsterdam is dit een borrelplek met hoogwaardig kwalitatief eten.

Loop binnen in een oase van industriële en koloniale invloeden, een prachtige bar en gezellige zitjes om samen te vertoeven. In een warme setting neemt Mississippi Bar Kitchen je mee op een culinaire reis langs steden van deze rivier.

MISSISSIPPI BAR & KITCHEN AMSTERDAM: AMERIKAANS COMFORT FOOD OOST
MISSISSIPPI BAR & KITCHEN AMSTERDAM: AMERIKAANS COMFORT FOOD OOST
MISSISSIPPI BAR & KITCHEN AMSTERDAM: AMERIKAANS COMFORT FOOD OOST
MISSISSIPPI BAR & KITCHEN AMSTERDAM: AMERIKAANS COMFORT FOOD OOST

De menukaart bestaat uit Amerikaans soulfood geïnspireerd door steden langs deze rivier. Van Minnesota, Louisiana, New Orleans tot en met Tex-Mex: gerechten uit deze steden staan hier op de kaart. Gerechten die zich uitstekend lenen voor shared dining vanwege de perfecte grootte van de portie(s).

Beef Brisket sliders (pulled beef, rauwe groenten, cilantro & chipotle- mayonnais), garnalen met tartaarsaus en citroen, gefrituurde orka (vegetarisch superfood), sticky Coca Cola ribs en jambalaya (cajun gerecht met tomaat, selderij en pikante worst geserveerd met garnalen, okra en rijs) maken dit culinaire feestje van Noord naar Zuid compleet!

Mocht je nog aan gaatje over hebben. Ga dan voor een homemade toetje, zoals de mud cake (gemaakt van Oreo cookies, chocolade, mascarpone & Jack Daniels) of een heerlijk stukje lime pie.

Geen trek in comfort food maar zin om alleen wat te drinken? De bar biedt een groot scala aan authentieke Amerikaanse cocktails en een grote selectie aan bieren. Just sit down en relaxed en laat het alcohol langzaam ‘langs de Mississippi-rivier’ naar binnen glijden.

Website: mississippibarkitchen.com
Adres: Beukenplein 50

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept