PERFECT LUNCHEN ONDER EEN PRACHTIGE STERRENHEMEL

DEFINITIEF GESLOTEN

Nacarat zit gevestigd op het dak van Hudson Bay aan het Rokin en is het parade paardje van chef-kok Ron Blaauw. Je kan hier overdag via de winkel of de zijstraat in de steeg het Midden Oosterse paleis betreden, s ’avonds alleen via de zijstraat.

Zelf zou ik kiezen voor de entree in de steeg. Omdat je hier nog voordat je de lift binnen stapt word verwelkomt door gekleurde wandcreaties van Senatori die alleen al prachtig zijn om te bekijken.

Eenmaal boven, waan je je in een prachtig restaurant, met uitzicht over heel Amsterdam in een ovaal-achtige koepel met veel ramen. Lampen die het plafond sieren alsof je onder een sterrenhemel bent beland, prachtig gedekte tafels, gekleurde tegels en een waanzinnig mooie bar waar je cocktails kunt gaan drinken. Bij Nacarat kan je terecht voor de lunch of een diner. Ik kwam langs om de nieuwste lunchkaart te proeven.

MEER HOTSPOTS IN HET CENTRUM

De gerechten op de kaart zijn Midden-Oosterse streetfood gerechten in een modern jasje gestoken. Denk aan pitabroodjes en platbrood die je kan dippen in Midden-Oosterse dipsausjes zoals gerookte babaganoush, gebrande lente-ui, hummus of tzatziki. Verder staan er verschillende soorten pita broodjes op de kaart voorzien van vlees, vis of groente die je makkelijk met elkaar kunt delen, alles geserveerd met heerlijke za’atar frites besprenkeld met feta van de Frietboutique.

Still hungry? Bestel dan Buddha Bowls, een Midden-Oosterse salade voorzien van groente en verse en gezonde ingrediënten, onwijs lekker én gezond!

Wil je een keer iets anders proberen met de lunch en het gooien op een Midden-Oosterse tour? Dan zit je bij Nacarat perfect! Naast de lunch heeft het restaurant een fantastisch menu voor het diner en kan je er terecht voor perfecte cocktails.

Ons zie je hier gauw weer terug, al is het alleen al om de lekkere dipsausjes en het geweldige uitzicht over Amsterdam.

Website: nacarat.nl
Adres: Rokin 49

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept