OASE VAN FLUWEEL EN PRACHTIG MARMER

Midden in het centrum van Amsterdam bevindt zich hotspot hotel Pulitzer, wat bestaat uit vijfentwintig samengevoegde grachtenhuizen daterend uit de Gouden Eeuw. Naast slapen in het elegante hotel, kan je hier ook terecht voor ontbijt, brunch en lunch.

In een oase van rust, een prachtige marmeren bar, fluweel groene stoelen en een riant terras is dit dé perfecte spot voor een sunday brunch. Of ook wel een all-day breakfast genoemd voorzien van heerlijke gerechten. 

PAUSE AT PULITZER AMSTERDAM: ALL-DAY BREAKFAST IN EEN FANTASTISCHE SETTING
PAUSE AT PULITZER AMSTERDAM: ALL-DAY BREAKFAST IN EEN FANTASTISCHE SETTING

Het nieuwe all-day breakfast menu biedt gasten de mogelijkheid om allerlei gerechten te proberen. De menukaart bestaat onder andere uit gerechten zoals pannenkoeken met vers rood fruit, verschillende yoghurts en acai en poke bowls. Ook staan de welbekende croque monsieur en avocado op toast op het menu. 

Voor de echte zoetekauwers onder ons is keuze uit verschillende Franse macarons, eclairs en andere verschillende gebakken. De barista’s maken dit feestje compleet met de lekkerste espresso’s en latte’s van versgemalen bonen.

Pause is de ideale plek om van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds te relaxen en jezelf in de watten te laten leggen. Begin de dag met een acai bowl, gevolgd door een lunch met een heerlijke eggs royale en luid de avond in met smakelijke een aperitivo en een wijntje of een cocktail.

Het all-day breakfast menu loopt vanaf 16:00 over in het Aperitivo menu waarbij er naast smakelijke crostini’s ook voor cocktailklassiekers met een twist gekozen kan worden.

Website: pauseatpulitzer.com
Adres: Prinsengracht 323

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept