SHARED DINING MET ÉCHTE THAISE BIERTJES BIJ SOI74

Sinds de zomer van 2016 is Soi74, een Thais food café geopend op de van Woustraat in Amsterdam Zuid. Je kunt hier genieten van écht Thais streetfood van kwaliteit. Je begrijpt dat ik hier nieuwsgierig van werd en wij schoven dan ook snel aan.

Soi74 is gevestigd in een niet al te groot hoekpand aan de van Woustraat, maar door de ramen oogt het ruim. Het groene interieur met authentieke Thaise accenten zorgt voor een lekker sfeertje. Vooraan in de zaak kun je zitten aan de twee bars aan het raam voor het echte streetfood gevoel. Achterin de zaak is er een hoger gelegen gedeelte om met meerdere mensen te zitten aan een tafel. In dit gedeelte geven de golfplaten met de vlag van Thailand en de thaiboks foto’s je het gevoel alsof je in Bangkok zit.
In combinatie met de Singha en Chang biertjes, het originele Thaise servies én natuurlijk de heerlijke Thaise gerechten was dit voor mij in ieder geval een mini vakantie!

Wij waren lekker vroeg en dat was maar goed ook, want het zat al snel helemaal vol met mensen die genoten van een shared dinner. De gerechten bij Soi74 zijn bewust niet al te groot, zodat je meerdere gerechten kunt bestellen en zo kunt delen met jouw tafelgezelschap.

Wij hebben ons helemaal rond gegeten en kunnen eigenlijk niet echt kiezen wat het lekkerste was. Vooraf was er naanbrood met mangochutney, gegrilde worst uit Chang Mai en Thaise salade. Toen kwam Tom Kha en Tom Yam soep op tafel gevolgd door een Pad Thai en als afsluiter sticky rice met mango.

“GENIETEN VAN
VERSCHILLENDE THAISE
GERECHTEN”

Oké, als ik dan echt iets aan moet wijzen en als enorm rijst fan, ga ik voor de sticky rice. Ik had dit, ongelofelijk maar waar, nog nooit gegeten en ben helemaal om!

Of je nu eten wilt afhalen, snel iets wilt eten, of met vrienden of familie wil genieten van veel verschillende Thaise gerechten, bij Soi74 zit je eigenlijk altijd goed!

MEER HOTSPOTS IN AMSTERDAM
H BURGER >> YOKIYO
THIRTY5IVE>> WOO BROS

Website: Soi74.nl
Adres: Van Woustraat 74

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept