ONTSPANNEN SFEER BIJ BUURTRESTAURANT THIRTY5IVE

DEFINITIEF GESLOTEN

Na een geweldige lunch bij hotspot Eastside was het tijd om een bezoek te brengen aan grote zus Thirty5ive aan het Javaplein in Amsterdam Oost. Dus zo gezegd zo gedaan, en ook deze hotspot is een must-go!

Thirty5ive ziet er posh uit met veel donkere kleuren gecombineerd met houten meubels. Het geeft een warm en gezellig gevoel als je binnenkomt. De bar wordt door een grote wijnkast gescheiden van het restaurant gedeelte, wat het heel intiem maakt. Hoewel Thirty5ive er chique uitziet heeft het ook een hele ongedwongen sfeer.

Omdat we niet konden kiezen van alle heerlijke gerechten op de kaart hebben we aan de chef gevraagd of hij ons wilde verrassen. Dat was een hele goede keuze! We kregen bij binnenkomst een heerlijke natuurlijke prosecco. Leuk weetje: in natuurlijke wijn zit dus geen sulfiet.

Het eten was voortreffelijk; gerookte zalm met dille olie en knoflookgel, coquilles met doperwtjespuree, pompoen raviolo, rib-eye en als toetje uiteraard chocolade. Alleen het eten al is genoeg reden om Thirty5ive te bezoeken.

Hoewel ik lekker eten belangrijk vind, vind ik lekker drinken minstens zo belangrijk. De wijnen die bij Thirty5ive geserveerd worden zijn hemels. Ze schenken naast de Italiaanse en Franse wijnen ook Marokkaanse wijnen. Deze worden zelfs door de eigenaar van Thirty5ive en Eastside geïmporteerd. Het is duidelijk dat deze man een hele goede smaak heeft.

Net als bij Eastside is de bediening super vriendelijk en behulpzaam. Ze staan aan je tafel op de juiste momenten, maar zijn niet opdringerig.

Kortom, Thirty5ive een must-go in Amsterdam Oost, leuke sfeer, mooie inrichting, heerlijk eten en voortreffelijke wijnen. Het is de ideale plek om lekker lang te tafelen en uitgebreid te genieten met je gezelschap.

Website: thirty5ive.amsterdam
Adres:   Javaplein 35

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept