VASTZITTEN GEEN STRAF OP DE UTRECHSESTRAAT

En wéér mag Amsterdam een nieuwe hotspot verwelkomen! Dit keer opent vanaf 16 februari op het Rembrandtplein aan de Utrechtsestraat De Bajes, het eerste echte Street Art restaurant de ‘gevangenisdeuren’. De muren van deze dit restaurant zijn beschilderd met artwork van verschillende bekende street art artiesten waaronder; The London Police, D*Face, Ben Eine en Laser 3.14.

Het all-day eten en drink concept doet niet onder voor het visuele geweld.  De nachtelijk uren bij De Bajes zijn gevuld met fijne cocktails, speciaalbieren, bar bites en een wisselende DJ-programmering.

Begin de dag hier met een uitgebreid ontbijt of een Eglisch Breakfast. Voor de langslapers onder ons – het ontbijt is er tot ver in de middag, wel zo lekker voor een katerige zondag.  Van sandwiches met candied bacon en grove worst van Brandt & Levie tot de ‘Greenest Sandwich Ever’, mét bijkomend smoothie-shot. De avondkaart bestaat uit een selectie van brasserie klassiekers met een brutale twist: van Lomo Iberico, zeewolf en gestoofde vongole met pompoenpuree en kombu tot een superfood salade. In deze Bajes hoef je dus absoluut niet op water en brood te teren.
MEER HOTSPOTS IN AMSTERDAM
In de avond heb je bij de De Bajes keuze uit minimaal 15 verschillende gins, 40 speciaalbieren en een topselectie aan spirits en cocktails. De selectie aan bar bites, bruschetta, charcuterie en zelfs Zeeuwse oesters maken het plaatje compleet. Van donderdag tot en met vrijdag kan je doorgaan op de fijnste geluiden van Amsterdams beste DJ’s. Doordeweeks tot 01:00 en in het weekend tot 03:00 uur ’s nachts.

Website: naardebajes.nl
Adres: Utrechtsestraat 11

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept