Home>>EAT & DRINK>>DEN HAAG>>SCHEVENINGEN>>BEACHCLUB CULPEPPER DEN HAAG: DUURZAAM GENIETEN VAN PIZZA’S AAN HET STRAND

BEACHCLUB CULPEPPER DEN HAAG: DUURZAAM GENIETEN VAN PIZZA’S AAN HET STRAND

DE LEKKERSTE PIZZA’S VAN HET ZWARTE PAD!

De lekkerste pizza’s van Den Haag vind je bij Culpepper, en dan overdrijf ik niet! Het hele strandseizoen kan je hier genieten van verse pizza’s uit de speciale houtgestookte steenoven. Mijn persoonlijke favoriet is de pizza Culpepper met rauwe tonijn, geroosterde sesam, mierikswortelmayo en rucola. Zo lekker!

Naast de wereldberoemde pizza’s heeft Culpepper een kaart met heerlijke gerechten waarvoor uitsluitend verse, duurzame en biologische producten worden gebruikt. De salades zijn ook echt om te smullen.

Culpepper opende 10 jaar geleden voor het eerst zijn deuren op het Zwarte Pad van Scheveningen. Zij waren de allereersten die vers én lekker eten op het strand introduceerden, waar alle andere strandtenten alleen eten serveerden uit de frituur. Het is nu bijna niet voor te stellen, want ondertussen is het een beproefd concept: lekker eten op het strand!

Veelal zegt men ‘mooi rood is niet lelijk’ en dat geldt ook voor het interieur van Culpepper. Overdag zit je heerlijk op de houten banken met rode kussens onder een rode parasol en ’s avonds als het wat kouder wordt, kijk je naar de zonsondergang onder een rood dekentje

MEER HOTSPOTS IN SCHEVENINGEN
Al met al is Culpepper een leuke, relaxte tent voor iedereen (alleen kwallen zijn niet welkom) met goede muziek en lekker eten!

Website: culpepper.nl
Adres: Zwarte Pad 60

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept

About the Author:

Auteur bij Hotspotjes waarbij ik Den Haag vertegenwoordig en de leukste hotspots in kaart breng.