Home>>EAT & DRINK>>UTRECHT>>BLACKBIRD COFFEE & VINTAGE UTRECHT: VINTAGE SHOP EN KOFFIE IN ÉÉN
  • BLACKBIRD COFFEE & VINTAGE UTRECHT

BLACKBIRD COFFEE & VINTAGE UTRECHT: VINTAGE SHOP EN KOFFIE IN ÉÉN

VINTAGE RACEFIETSEN EN MEUBELS AAN DE OUDEGRACHT

De MacBooks en iPads komen je tegemoet als je het langgerekte en sfeervolle koffiecafé aan de Oudegracht binnenstapt. Naast koffie en vintage, is Blackbird Coffee & Vintage met z’n ontbijtjes namelijk ook erg geliefd als werkplek. Het concept voor deze hotspot kwam tot stand doordat Edwin en Willemijn een eigen winkel wilden beginnen met datgene dat zij leuk vinden: vintage, fietsen en koffie.

Met een (door Blackbird zelf gebrande) koffie of Club Mate, kun je plaatsnemen op één van de aubergine stoelen, wegzakken in de bank met leren kussens die vroeger bij je oma stond of wegkruipen in het knusse hoekje achterin de zaak. Veel meubels en vintage items die je bij Blackbird ziet staan, zijn te koop. Dus heb je iets leuks gezien? Neem het gelijk mee naar huis!

FLEXWERKPLEK IN DE RUIMTE ÉN LEKKER RETRO

Als je achterin de trap afdaalt vind je nog meer vintage, waaronder een enorm gehaakt wandkleed, lampen, tafeltjes en een indrukwekkende collectie vintage racefietsen. Loop je verder door, dan vind je een doorgang naar In de Ruimte en sta je ineens in de leefkeuken van deze flexwerkplek mét prachtige binnentuin.

Blackbird ademt échte vintage. Zo wordt de koffie geserveerd op bruine vintage schoteltjes en kun je deze parkeren op een met mozaïek bedekt bijzettafeltje. In de grote stellingkast staan – naast de chocoladerepen, zakken Blackbird koffie en De Dakhaas magazines – retrovazen, servies en plantenpotjes. En ook daarvoor geldt: het is allemaal te koop.

MEER HOTSPOST IN UTRECHT

Website: blackbirdcoffee.nl
Adres: Oudegracht 222

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept

About the Author:

Auteur bij Hotspotjes waarbij ik Utrecht vertegenwoordig en de leukste hotspots in kaart breng.