• BUCK'S BBQ HOUSE UTRECHT

BUCK’S BBQ HOUSE UTRECHT: TEX MEX GERECHTEN IN DE WERFKELDER

SOUTHERN USA COMFORT FOOD

Bij Buck’s BBQ House in één van de werfkelders aan de Oudegracht in Utrecht, vind je barbecue gerechten in een modern jasje en spicy Tex Mex food: al het goede uit de Texaanse en Mexicaanse keuken gecombineerd op je bord. Dat betekent veel gekruid vlees, gegrilde vis en pittige salsa’s. Perfect voor als je zin hebt in een stevige hap met smaak of gewoon een grote schaal nacho’s naast je biertje. Wat niet eens zo’n gek idee is, want met de bierkaart heb je keuze genoeg. Al eerder de sterke (en glutenvrije) Jopen IPA ‘Hop zij met ons’ of de Amerikaanse Tank 7 geproefd? Dat wordt dan hoog tijd.

Bij Buck’s BBQ House zit je met z’n tweeën goed, maar ook zeker met een grotere groep. Bijvoorbeeld tijdens de Taco Thursday, waarop je drie taco’s kunt bestellen voor een tientje. Maar ook tijdens één van de avonden met livemuziek hou je het hier wel een tijdje vol. Bijvoorbeeld met een bak onion rings, augurken en garnalenkroketjes op tafel. Ga je voor het echte werk, dan wordt het lastig kiezen. Zo zijn de frisse gamba taco’s met peper-limoensaus erg smakelijk. Maar ook de sticky ribs, de meatloaf en de pork belly met piccalilly zijn goed. Wat je ook bestelt, zorg in ieder geval dat de cheesy fries met chilimayonaise ook op tafel komen. Die wil je niet missen.

MEER HOTSPOST IN UTRECHT

Het eten wordt in korte tijd bereid, waardoor het restaurant een goeie locatie is voor een vrijgezellenfeestje of teamuitje. Maar ook als pitstop vlak voordat je naar een voorstelling of film gaat. Wil je de show echter een beetje goed doorkomen, sla de dessertkaart dan niet open. Want de machtige suikerbommen die je daar vindt, kun je met geen mogelijkheid weerstaan (denk big ass milkshake met jellybeans en oreo cheesecake). Wij moesten er de rest van de avond van bijkomen, maar het was het meer dan waard.

Website: bucksbbqhouse.nl
Adres: Oude Gracht a/d Werf 159

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept
Vera

Vera

Auteur bij Hotspotjes waarbij ik Utrecht vertegenwoordig en de leukste hotspots in kaart breng.
Vera