VITAMINES EN MINERALEN BIJ THE COLD PRESSED JUICERY

Op een mooi, zonnig hoekje van de Prinsengracht opende in maart 2016 de derde vestiging in Amsterdam van healthy hotspot The Cold Pressed Juicery. Een concept wat als hoofdgedachte heeft om de puurste cold pressed juices, superfood smoothies én voedzaam eten te serveren welke meehelpen aan een gezonde en meer gelukkige geest, lichaam en ziel.

Ondertussen zijn er al vier vestigingen in Amsterdam die je kunt vinden op de Willemsparkweg, Herengracht en de Nieuwe Passeerderstraat.

Er worden geen pesticiden, suikers, chemicaliën of andere zaken toegevoegd. Maar er wordt alleen gebruik gemaakt van 99% organische, lokale en natuurlijke producten.
Door sapjes koud te persen zorg je ervoor dat er geen oxidatie plaatsvindt waardoor er belangrijke voedingsstoffen verloren kunnen gaan. Het is een lang proces, maar zorgt er uiteindelijk voor dat jouw sapje stampvol vitaminen en mineralen zit.

INTERIEUR

Het interieur van The Cold Pressed Juicery op de Prinsengracht oogt ruim, licht en Scandinavisch. Er is genoeg ruimte om even te zitten en met mooi weer gaan de openslaande deuren naar de Bloemgracht ook open. Prachtig detail: de indrukwekkende bar/open keuken bestaat uit 1 (!!) boom en is speciaal bewerkt voor deze juicery.

Vanuit de juicery kijk je uit op de Westerkerk en de nooit eindigende rij voor het Anne Frank Huis. Een mooi detail aan het historische pand waar The Cold Pressed Juicery huisvest, dit was het laatste huis waar Rembrandt van Rijn zijn een schilderij maakte. Het uiterlijk van het pand doet denken aan het Flatiron gebouw in New York en past goed bij het merk en de affiniteit met wit en strakke lijnen.

Bij The Cold Pressed Juicery kun je ook terecht voor een detox, oftewel cleanse. Reinig je lichaam, zeg cravings gedag, krijg meer energie en verlies gewicht. Het personeel van The Cold Pressed Juicery helpt je met het samenstellen van de cleanse aan de hand van jouw behoeftes en staat tijdens de cleanse voor je klaar om je eventuele vragen te beantwoorden.

Ga voor een gember of Aloë Vera shot, een Fix juice om direct je dagelijkse portie groenten binnen te krijgen of geniet van een verse kokosnoot! Er is ontzettend veel keus en het personeel kan je hier alles over uitleggen.

MEER IN AMSTERDAM
Bar Kauffmann >> Dikke Graaf
De Ceuvel >>The Lobby

Website: thecoldpressedjuicery.com
Adres:  Prinsengracht 154

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept