• CORTENAER DEN HAAG

CORTENAER DEN HAAG: ALL DAY HOTSPOT IN HET ZEEHELDENKWARTIER

THE PLACE TO BE SINDS DE OPENING

De Cortenaer is sinds de opening dé hotspot van Den Haag geworden, dat terwijl ze pas sinds december vorig jaar geopend zijn. De vraag “Ben je al naar de Cortenaer geweest?” hoorde je dan ook vrijwel door heel de stad. Misschien ook niet zo raar met dezelfde eigenaar als Naturel én Whoosah. (zie artikel: Whoosah Den Haag: niet de missen beachclub aan het zwarte pad)

Als je langs het pand komt vallen gelijke de grote ramen en het witte interieur je op. Vooral als het s’ avonds donker is blijft het pand een opvallende verschijning die uitnodigt om snel naar binnen te gaan voor een hapje of een borrel. Want dat kan hier namelijk all day!

Het interieur is wit en een beetje industrieel zonder dat het kil overkomt. Overdag schijnt het zonnetje volop de zaak in door de gigantische ramen zodat je lekker veel warmte voelt. Het personeel is onwijs relaxed en heel erg vriendelijk waardoor je jezelf gelijk op je gemakt voelt.

Waar wij ook heel blij van worden is de kaart! De kalfskotelet bijvoorbeeld,  lekker mals en heerlijk op smaak gebracht met verse knoflook chips en salie boter. Of de Spicy Red Neck Hotdog die wij inmiddels vaker hebben genomen omdat dit de lekkerste hotdog zijn die wij tot nu heb geproefd. Wij raden aan om alles met elkaar te delen zodat je samen alles kunt proeven. Neem ook gelijk een kaartje op hun heerlijke snackkaart met onder andere; Manchego kaas en Brandt & Levie gedroogde worst tot Gyoza met buikspek. Allemaal om je vingers bij af te likken.

MEER HOTSPOST IN DEN HAAG

Cortenaer is wat ons betreft een mooie plek waar je heen gaat met je lief of een groep vrienden om te genieten van een lekker hapje en een drankje. Niet alleen het eten is smaakvol, ook de bijpassende wijnen zijn goed gevonden.

En wil je er overdag in alle rust werken, dan ga je aan de zijkant zitten met een koffie en een heerlijk broodje. Je kan alle dagen bij Cortenaer terecht voor ontbijt, lunch, borrel en diner.

Website: cortenaer.nl
Adres: Kortenaerkade 1

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept
Nara

Nara

Auteur bij Hotspotjes waarbij ik Den Haag vertegenwoordig en de leukste hotspots in kaart breng.
Nara