DE GARAGE GRONINGEN: STOERE HOTSPOT OM LEKKER BIJ TE TANKEN

GENIETEN IN EEN OUDE GARAGE

Het woord zegt het al, het was echt een garage in het naastgelegen theater. Nu is het omgebouwd tot een stoere brasserie. Dat het een garage is geweest is nog altijd te zien aan de grote garagedeur, olieblikken en velgen en buiten staat een ouderwetse tankpomp voor de deur.

In De Garage hangt een stoere mannelijke sfeer. Maar, ondanks dat voelen vrouwen zich hier ook snel thuis. Misschien door de bloemen en het kleurrijke geheel? De ruimte binnen is hoog, en daar is gebruik van gemaakt: alles is benut. Vanaf een vliering heb je uitzicht op de begane grond en ook toegang tot het grote dakterras.  Met mooi weer gaat de grote garagedeur open en kun je ook lekker buiten zitten.

Bij De Garage is de kaart simpel maar wel divers. Ze maken het je gemakkelijk om te kiezen. Geen keuzestress, maar plain en simpel. Vlees, vis en vegetarisch. Vooral de burgers zijn geliefd. Om de 3 weken wisselt de kaart, en elke maand is er een special. Er wordt gewerkt met Groningse eerlijke en gezonde producten. Het brood is verser dan vers en zonder E-nummers, en dat is te proeven. Het wordt elke ochtend speciaal voor jou bereid

MEER HOTSPOTS IN GRONINGEN
 In een garage hoort natuurlijk bier. Ze bieden veel verschillende biertjes op de tap, òòk van een Groningse bierbrouwerij! Maar heb je even geen zin in een kater, bestel dan de #fitgirl smoothie. Kortom, je kunt alle kanten op bij De Garage.

TIP: Elke vrijdag is er Burgers and Beer night. Geen standaard burger maar een goed stuk 160 gram vlees van de Groene Slager om de hoek. Reserveren is wel handig aangezien ze snel vol zitten.

Website: degarage.nl
Adres: Boterdiep 46

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept

About the Author:

Auteur bij Hotspotjes waarbij ik Groningen vertegenwoordig en de leukste hotspots in kaart breng.