• DE karavaan den haag zwarte pad

DE KARAVAAN DEN HAAG: ONLY GOOD VIBES OP HET ZWARTE PAD

RELAXEN EN DANSEN BIJ DE KARAVAAN

DEFINITIEF GESLOTEN

De Karavaan is voor elke Zwarte Pad-liefhebber al jarenlang een begrip. Vroeger leek deze strandtent met een paar spijkers in elkaar getimmerd en stonden er allemaal verschillende soorten oude banken en stoelen, waardoor je je soms een beetje zorgen maakte of de Karavaan er nog zou staan de dag na een hevige storm.

Ondertussen ziet de Karavaan er mooi, strak en fris uit, maar wel met behoud van de sfeer die de Karavaan zo bijzonder maakt. Al vanaf dag één staat de Karavaan bekend om zijn fijne muziek, relaxte vibe en de leuke mensen die er rondhangen. Dit is niet de plek om constant je make-up bij te werken en je buik in te houden. Hier ben je lekker jezelf, geniet je van de zon en uitzicht op zee samen met de andere mensen die net zo hardcore aan het genieten zijn!

Bij genieten hoort natuurlijk ook eten en drinken. De Karavaan is lekker laagdrempelig en gelukkig is de menukaart dat ook. Met heerlijke betaalbare cocktails en biertjes kan je je hier de hele dag prima vermaken met een lekker muziekje op de achtergrond.
De Karavaanburger is heel populair. Het lijkt of het hele terras deze burger heeft besteld, dus kunnen wij niet achter blijven. Eindoordeel: Perfect!

Ook kan je hier terecht voor een zachte zeebaarsfilet met een heerlijke friszoete mango-dressing; een ideaal gerecht bij zonnig weer.
Kan je niet kiezen en wil je liever delen, dan is de Karavaanplateau een echte aanrader. Op authentieke Spaanse kleiborden worden allemaal verschillende hapjes geserveerd waardoor je echt het gevoel krijgt dat je op vakantie bent!

Eigenaar Jesse & Ruud Pronk is dan ook heel trots op zijn team, de lekkere gerechten op de menukaart, de kwaliteit van de keuken en het niveau van de service. Het valt ons ook gelijk op dat je hier niet lang hoeft te wachten voor je eten. Bij zomers weer als het overal all day helemaal vol zit, is het natuurlijk rennen en springen in de keuken waardoor je vaak lang moet wachten. Dat is waar de eigenaar ook heel trots op is buiten alle andere leuke dingen van z’n strandtent. “Niemand hoeft hier lang te wachten op z’n eten”. Wij hebben misschien dan wel een simpele kaart maar belangrijkst is dat het lekker en betaalbaar is, zonder dat men om zich heen hoeft te kijken waar het blijft.” Wij zijn het daar absoluut mee eens. Je kan wel de hele dag in het zonnetje hebben gezeten en genoten van de hele sfeer, we worden er niet gezelliger op als we honger hebben.

MEER HOTSPOST IN DEN HAAG

Heb je zin in een goed feestje? Lekker dansen bij zonsondergang met je voetjes in het zand? Bij de Karavaan zit het met grote namen zoals Michel de Hey en Benny Rodrigues die hier regelmatig komen draaien, wel goed! Bekende feesten als Click at the Beach, Hey!, Relish en natuurlijk Herr Zimmerman mag je zeker niet missen. Zie het voor je; heerlijk dagje strand, lekker dineren en daarna voetjes van de vloer.

Alles kan hier bij de Karavaan met allemaal fijne mensen. Good vibes only!

Website: beachclub-de-karavaan.nl
Adres: Zwarte Pad 64

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept

About the Author:

Auteur bij Hotspotjes waarbij ik Den Haag vertegenwoordig en de leukste hotspots in kaart breng.