Home>>EAT & DRINK>>DEN HAAG>>DE KLAP DEN HAAG: ONBIJT, LUNCH, DINER ÉN HEERLIJKE WIJNEN
  • hotpots den haag De Klap

DE KLAP DEN HAAG: ONBIJT, LUNCH, DINER ÉN HEERLIJKE WIJNEN

GOED EN LEKKER ETEN BIJ DE KLAP

Eetcafé de Klap bestaat al zeker 40 jaar in allerlei vormen. In de jaren ’70 is het begonnen als een collectief café en sindsdien heeft het een prominente rol in de buurt als ontmoetingsplek. Het pand aan de Koningin Emmakade 118 heeft eerder dienst gedaan als gaybar en hang-out voor bodybuilders van de sportschool om de hoek. Er wordt zelfs gesuggereerd dat het ooit een illegaal gokcafé was, en daarna bekend werd als Eetcafé de Plak en uiteindelijk werd het met de nieuwe eigenaar Eetcafé de Klap en werd de naam dus omgedraaid. Een rijke historie dus en het personeel vertelt je hier graag meer over.

Het interieur is een mix van café, bar en restaurant en het is dan ook niet naar één functie ingericht. De tuin is knus en gezellig met veel lampjes en groen. Het doet bijna Berlijns aan, minimalistisch maar wel trendy met veel oude details.

Verwacht bij Eetcafé de Klap geen culinaire hoogstandjes, maar gewoon goed gevulde borden voor een goedkoop prijsje. Hier kom je terug voor de vangst van de dag en de dagschotel met een bijpassend glas wijn van het wijnhuis Just Grapes. Echte maaltijden, gewoon lekker, zoals het hoort bij een eetcafé!

MEER HOTSPOTS IN DEN HAAG
Overdag kan je hier perfect met jouw laptop aan het werk onder het genot van een kopje overheerlijke cappuccino. ’s Avonds kan je hier terecht voor het diner en de borrel. Verder is er nog de unieke Bovenkamer, een prachtige vergaderruimte. In deze ruimte waan je je even in de jaren ’30 met kroonluchters, hoge ramen, grote open haard, piano en allerlei oude details. Hier wordt veel vergaderd door de ministeries, maar de kamer leent zich ook goed voor verjaardagsfeestjes en workshops.

Website: deklap.nl
Adres:  Koningin Emmakade 118-A

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept
Nicole

Nicole

Auteur bij Hotspotjes waarbij ik Den Haag vertegenwoordig en de leukste hotspots in kaart breng.
Nicole