Home>>EAT & DRINK>>DEN HAAG>>BURRATA DEN HAAG: ITALIAANS GENIETEN ÉN PERFECTE WIJNEN IN DE BOMENBUURT
  • Italiaans restaurant Den Haag Burrata

BURRATA DEN HAAG: ITALIAANS GENIETEN ÉN PERFECTE WIJNEN IN DE BOMENBUURT

BURRATA INTRODUCEERT ”APERTIVO TIME’

Burrata introduceert nu elke donderdag van 17.00 tot 20.00 uur “Aperitivo time”. In Nederland is dit nog niet heel erg bekend maar wij hopen dat daar gauw verandering in komt. In Italië komen mensen na werk samen, je bestelt dan je favoriete drankje bijvoorbeeld een 6pm spritz of een cocktail. Bars of café’s zetten dan wat hapjes neer of een klein buffet, je betaalt dan een vast bedrag voor je eerste drankje en onbeperkt hapjes.

Bij Burrata is het concept hetzelfde en betaal je slechts €12,50, hierbij zetten ze een speciale cocktailbar neer en elke laatste donderdag van de maand een DJ die gezellig komt draaien. Je hebt keuze uit heel veel hapjes zoals Parmezaanse kaas met truffelhoning, verschillende soorten hammetjes en worstjes, pizza’s, olijven, bruschetta en ga zo maar door. De lekkerste Italian bites dus! Italiaanse Aperitivo is een MUST DO!

Het restaurant bevindt zich op de Goudenregenplein in Den Haag, midden in een woonwijk en is elke avond gezellig vol. De hele buurt komt hier graag langs en van een echte doelgroep is dan ook geen sprake. Van de plaatselijke voetbaljongens tot gezinnen, Burrata heeft voor ieder wat wils en kinderen kunnen hier zelfs hun eigen pizza bakken!

MEER HOTSPOTS IN DEN HAAG
Omdat iedereen elkaar kent, is het soms een enorme stoelendans en schuift iedereen bij elkaar aan tafel. Ook de bediening doet hieraan mee en kent de meeste gasten bij naam, schuift soms aan voor een gesprekje of drinkt gezellig een klein glaasje limoncello mee. De chef van Burrata komt uit Napoli, spreekt iedereen aan in het Italiaans en staat voor een hoge kwaliteit van het eten. Dit betekent dat hij iedere dag zijn producten vers van de markt haalt, en er daardoor ook steeds meer gerechten ‘buiten de kaart om’ te verkrijgen zijn in de vorm van dagspecials of weekspecials.

De menukaart wisselt zo’n vier keer per jaar maar een aantal gerechten zijn echte blijvertjes waarbij wij ook onze vingers hebben afgelikt, zoals Pizza Burrata en Penne Arrabbiata met burrata. Love it! Het interieur is sfeervol en tijdloos met donkere tinten en veel hout. En wat direct opvalt bij binnenkomst zijn de enorme glazen wijnkasten en de prachtige bar.

De nieuwste aanwinst van Burrata is de wijnkelder; een mooie, authentieke ruimte waar men de mogelijkheid biedt voor wijnproeverijen, feesten en partijen. Een unieke locatie!

Website: pizzaburrata.nl
Adres: Goudenregenplein 4

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept

About the Author:

Auteur bij Hotspotjes waarbij ik Den Haag vertegenwoordig en de leukste hotspots in kaart breng.