Home>>EAT & DRINK>>DEN HAAG>>ZEEHELDENKWARTIER>>PUBLIQUE DEN HAAG: GENIETEN VAN CULINAIRE CREATIES IN HET ZEEHELDENKWARTIER
  • restaurant publique den haag

PUBLIQUE DEN HAAG: GENIETEN VAN CULINAIRE CREATIES IN HET ZEEHELDENKWARTIER

PRACHTIGE GERECHTEN EN FIJNE SMAKEN BIJ PUBLIQUE

Speciaal voor de gelegenheid heb ik mijn mooiste jurkje en mijn hakken uit de kast getrokken, want vanavond ga ik eten bij restaurant Publique. We beginnen met een lekker glaasje champagne en wat kleine hapjes aan de bar om in de sfeer te komen, en laten ons heerlijk verwennen.
Het is een prachtige zaak waar architect Robert Kolenik exclusief het interieur voor heeft ontworpen. De stijl noemt hij ‘eco chic’ en dit wordt gecomplimenteerd door de oude voorgevel (origineel stadsgezicht) en de art deco glas-in-lood ramen.
Publique heeft een internationale uitstraling, en de naam betekent dat het toegankelijk is voor iedereen.
De eigenaren zijn trots op de bewuste keuken, waar chefkok Mark tovert met lokale producten, veel groentes en er alleen wordt gewerkt met producten waar aandacht voor is geweest. De keuken is een Franse keuken met Aziatische en Mediterraanse invloeden.
Wij genieten van de 6-gangen proeverij waarbij je het beste van de kaart als kleinere gerechten kan proberen. Alles even heerlijk. Een echte aanrader. Mede ook omdat voor elke gang 2 euro wordt geschonken aan de stichting Lymph&Co, waardoor je geniet van fijne en prachtig opgemaakte gerechten én goed bezig bent!
Iedere gang wordt begeleid door een bijpassend glas wijn en je wordt meegenomen in de keuze van het wijnhuis, de druif etc. Voor de échte wijnkenners is er het speciale ‘vieze boekje’, hier moet je zeker even naar vragen! 
MEER HOTSPOTS IN DEN HAAG
De menukaart wisselt elke 3 maanden en wordt afgestemd op het seizoen. Leuke bijkomstigheid van de nieuwste kaart is dat er een verrassingsmenu beschikbaar is voor 34 euro, en wij houden van verrassingen en vooral voor die prijs!

Website: restaurantpublique.nl
Adres: Anna Paulownaplein 4

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept

About the Author:

Auteur bij Hotspotjes waarbij ik Den Haag vertegenwoordig en de leukste hotspots in kaart breng.