ALLES DRAAIT HIER OM GEZELLIGHEID, SMAAK EN DELEN

Bite me! een klein restaurant met een gigantisch terras aan het Anna Paulownaplein. Het eerste wat in je opkomt als je hier zit is; “Goh ik zou hier best wel in de buurt willen wonen! Dit is echt een plek waar veel mensen een zwak voor hebben. Dit plein biedt tal van eetmogelijkheden, met een grote diversiteit aan keukens. Een ideale buurt voor elk moment van de dag, of je nu wilt lunchen, borrelen of dineren.

Bij Bite me! hoef je niet te kiezen tussen de verschillende keukens. Zij serveren meerdere kleine gerechten uit verschillende landen. Ideaal dus! De sfeer is hier fantastisch,vooral in de zomer. Je hebt hier zon, gezelligheid en eten is echt een must bij Bite me!. In de winter is het absoluut geen straf om binnen te zitten. Ze hebben een open keuken en door de sfeer wil je hier gewoon urenlang blijven zitten.

Qua menu, waar moeten we beginnen? Alles is lekker! Ze hebben ongeveer 14 kleine gerechten waaruit je kunt kiezen. Wij begonnen met de salmon tataki crunchy nori tempura roll. Dit is absoluut een aanrader. Het gerecht was heel mooi opgemaakt dat het bijna zonde was om eraan te beginnen. Heerlijk vol van smaak en wij werden heel blij van de structuur. De zalm was heerlijk crunchy van de buitenkant en zacht van binnen. Ook namen we de raw tuna salad tower met avocado en wasabimayo. You can’t go wrong with tuna and avocado! Altijd een lekkere combinatie. Daarnaast gingen wij ook voor een “Hollands”gerecht. De black angus steak die lekker gebakken was in boter geserveerd met groene asperges.  Ze houden de gerechten puur en ze zijn op traditionele wijze bereid. Wat ook echt fijn is dat je kan kiezen tussen single en sharing formaat.

Bij eten hoort natuurlijk wijn. Vraag aan de bediening voor advies, het personeel is hier uiterst vriendelijk en enthousiast. Grote kans dat je de eigenares spreekt, zij staat hier elke dag om haar gasten het naar hun zin te laten hebben. Ze is dan ook erg trots op de menukaart. Volgende keer komen wij zeker terug om de andere gerechten te proeven. Hopelijk laat de zon zich nog een beetje zien zodat we nog kunnen genieten op het gezellige terras. Kortom: vriendelijk personeel, goed eten, goed geprijsd, goede sfeer!

Website: biteme.nu,
Adres: Anna Paulownaplein 9

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept