FRIET DISTRICT DEN HAAG: LEKKER FRIET ETEN IN EEN TOFFE ZAAK OP DE PRINSESTRAAT

  • FRIETDISTRICT DEN HAAG

GENIETEN VAN EEN FRIETJE IN EEN MOOIE SETTING

Wie lust er nou geen lekker frietje? In een tijd van #healthyfood en #healthyliving wordt dit al snel gezien als een guilty pleasure…Hoelang is het geleden dat jij een lekker patatje met een heerlijke creamy milkshake hebt gehad? Waarschijnlijk veels te lang geleden en dus nu een goed moment om deze te proberen bij Friet District. Je hebt het verdiend!
Niven Kunz en zijn vriendin Virginie van Bronckhorst kwamen op het idee om een goede frietzaak te beginnen met oer-Hollandse aardappelen en zo is Friet District ontstaan. Het menu is vrij eenvoudig en er wordt zoveel mogelijk met goede en mooie producten gewerkt.

Je kan bij Friet District terecht voor de lekkerste friet, hotdogs, hamburgers, kroketten en milkshakes! De milkshakes worden vers gemaakt van het ijs uit de vitrine. Wij mochten de watermeloen proeven en oh my wat is die lekker! Wij zijn nu ook héél benieuwd naar de andere smaken!

MEER HOTSPOTS IN DEN HAAG

Probeer bij Friet District eens een keer wat anders dan een standaard-frietje en ga voor de friet met truffel-mayonaise of friet met stoofvlees. De heerlijke truffel-mayonaise is ook te koop in een potje voor thuis. Het stoofvlees wordt aangeleverd door het restaurant Niven en is absoluut een aanrader!

Inmiddels is er ook een vestiging in Delft geopend. Daar is het menu iets uitgebreider en dan met name de drankenkaart. Gin Tonic & Fries, een fantastische match! Yes!

Website: frietdistrict.nl
Adres: Prinsestraat 73

Nara

Nara

Auteur bij Hotspotjes waarbij ik Den Haag vertegenwoordig en de leukste hotspots in kaart breng.
Nara