Home>>EAT & DRINK>>DEN HAAG>>CENTRUM>>HET KROKETLOKET DEN HAAG: EERSTE KROKETTENWINKEL VAN NEDERLAND

HET KROKETLOKET DEN HAAG: EERSTE KROKETTENWINKEL VAN NEDERLAND

KROKETTENHEAVEN IN DE PAPESTRAAT

Ook zo’n liefhebber van kroketten? Ga dan langs het Kroketloket in de Papestraat. Hier draait alles om deze favoriete oer-Hollandse snack! Yes!
Het Kroketloket is de eerste krokettenwinkel van Nederland. Eigenaar Jasper van der Zwan vertelt met trots dat alle kroketten worden gemaakt door zijn broer Floris Jan. Een echt familie-bedrijf dus en huisgemaakt = natuurlijk extra lekker!

Bij het Kroketloket vind je niet alleen de klassieke rundvleeskroket, maar ook kroketten met pekingeend, chorizo, garnalenkroketten, een kroketje truffel-bospaddenstoel en nog veel meer lekkere vullingen! Het Kroketloket blijft de menukaart constant vernieuwen en past deze daarbij ook aan op de seizoenen. Dus je kan lekker vaak komen, want je kan elke keer weer nieuwe vullingen proberen!

Wil je alle kroketten proeven zonder rollend de deur uit te hoeven? Ga dan voor de kroketten-proeverij, met 6 verschillende kleinere kroketjes. Smullen! Niet geheel onbelangrijk zijn de bijbehorende huisgemaakte sausjes. Je kan kiezen uit verschillende soorten mosterd en mayonaise.

MEER HOTSPOTS IN DEN HAAG

Het Kroketloket is géén raam of loket waar kroketten door worden verkocht, maar juist een hele stijlvolle zaak met een fris interieur. Aan de hoge tafels kan je een soort mini kroketate houden of je kan aan het raam zitten en naar buiten kijken, genietend van je heerlijke kroketje. Wat ons dan ook gelijk opvalt, is dat iedereen die langsloopt even stil staat bij deze unieke zaak en meer dan de helft ook naar binnenloopt.

Het eerste Kroketloket is nog maar net een feit, maar door het grote succes wordt er nu al aan een volgende locatie gedacht. Waarom heeft niemand dit eerder bedacht!? Een briljant concept!

Website: hetkroketloket.nl
Adres: Papestraat 21

Nara

Nara

Auteur bij Hotspotjes waarbij ik Den Haag vertegenwoordig en de leukste hotspots in kaart breng.
Nara