LIBER DEN HAAG: SHARED DINING ÉN LEKKERE COCKTAILS MET LIEFDE BEREID

  • LIBER DEN HAAG

GEZONDE EN DUURZAME GERECHTEN BIJ LIBER

GESLOTEN

Nora en Janneke zijn twee Amsterdamse dames die ongeveer een jaar geleden een avontuur zijn gestart in Den Haag genaamd restaurant Liber. Liber is gevestigd in de gezellige Piet Heinstraat waar veel leuke, creatieve initiatieven hun oorsprong vinden de afgelopen jaren. Ook Liber is een initiatief gestart vanuit het niets, met weinig geld, wat is uitgegroeid tot een uniek concept.

Liber heeft een Mediterraans concept, comfort food, met duurzame, gezonde maaltijden waarbij de kaart ongeveer dagelijks wijzigd omdat zij koken waar zij zin in hebben en gelukkig is dat zeker weten ook waar jij zin in hebt! Want deze dames kunnen heerlijk koken! Ingrediënten zijn zo vers, dat de dames mij zelfs een verhaal vertellen over de verse magnolia-kruidendressing waarvoor zij in een park in Den Haag de magnolia’s van de bomen hebben geplukt. Beetje stout, maar wel lekker!
Het interieur is samengesteld uit alles wat zij vinden en kunnen betalen, en is zodoende nog niet af. Het is een proces en iedere keer als je bij Liber komt, zul je merken dat er iets anders is. Als je goed kijkt, zie je allerlei bijzondere dingen, want alle spulletjes zijn zelf uitgekozen bij tweedehands winkeltjes en diverse marktjes. In deze zaak krijgen oude dingen een nieuwe kans. En dat maakt het gezellig!
MEER HOTSPOTS IN DEN HAAG
De bediening is hier persoonlijk en is er een intieme sfeer, want de dames runnen alles met zijn tweeën en hebben verder geen personeel. Het koken, bedienen, afwassen, schoonmaken, alles doen zijn samen. De dames maken ook zelf de earl grey dadelcake met sticky toffeesaus en ik kan met recht zeggen dat dit het lekkerste taartje is dat ik ooit heb gehad! Hier moet je heen.

Website: restaurantliber.nl
Adres: Piet Heinstraat 59A

Nicole

Nicole

Auteur bij Hotspotjes waarbij ik Den Haag vertegenwoordig en de leukste hotspots in kaart breng.
Nicole