MILLERS DEN HAAG: ALL DAY & NIGHT HOTSPOT OP HET PLEIN

  • MILLERS DEN HAAG

ALTIJD DRUK EN GEZELLIG MET EEN UITGEBREIDE KAART

Een paar maanden geleden introduceerden wij de nieuwste hotspot Millers Cocktail & Kitchen. Een cocktailbar waar je terecht kan voor de lekkerste Aziatische shared dining gerechten op het Plein. Maar laten we de “gewone” Millers niet vergeten. Het restaurant waarmee het allemaal is begonnen.

“Als je uit Den Haag komt, is de kans zeer klein dat je nog nooit in de Millers bent geweest. Millers is één van de weinige horecagelegenheden waar je ‘day & night’ terecht kan. Millers is een toegankelijk internationaal restaurant met een stijlvol en chique interieur waar je overdag terecht kan voor een heerlijke kop koffie, ontbijt, lunch of een gezellige borrel en in de avond voor een uitgebreid diner. In het weekend wordt het restaurant omgetoverd tot een gezellige club waar je kan dansen tot in de vroege uurtjes.”

Dit is wat wij vorige keer over Millers vertelden en dat is nog steeds niet veranderd. Maakt niet uit in welk seizoen we zitten, het is altijd gezellig en druk op het terras van Millers. Wie heeft er niet na het shoppen of na werk een drankje gedaan op het terras. Of snel een broodje of salade gegeten terwijl je ongegeneerd naar langslopende mensen aan het kijken was. Wij in ieder geval wel!

Dat je bij Millers ook een heerlijk uitgebreide menukaart hebt is waarschijnlijk nog niet bij iedereen bekend. De kaart bestaat uit gerechten uit de Franse, Italiaanse en Aziatische keuken. Ook is er een goede balans tussen vis en vlees. Maar ook vegetarisch denk aan truffelrisotto 2.0 met bospaddenstoelen , aubergine en Parmezaanse kaassaus. Groenten krijgen ook een glansrol, kijk maar naar gerechten als de zeebaars ceviche met rammanes of Japanse carpaccio met bundelzwam.

Wij zijn voor de Mossel Special gegaan die wij op het bord zagen. Thaise curry mosselen met peper, koriander en taugé. Lekker vol bord en mooi opgemaakt. Is toch weer anders dan de klassieke mosselpan. En natuurlijk krijg je het met brood geserveerd zodat je die lekker in de saus kan dopen. Wij houden ervan!

Millers is niet meer weg te denken uit Den Haag. Ook heeft het een zeer uitgebreid publiek. Je kan er met je collega naartoe om te borrelen, met je gezin om te lunchen, met een vriendin om een drankje te doen of om te gaan stappen in het weekend. Lekker uiteten met je tante of broertje van 16, het maakt allemaal niet uit. Dat maakt Millers ook uniek. Van binnen is het ontzettend mooi en strak ingericht met de luxe banken en waanzinnige lampen.

Toch is het voor iedereen toegankelijk en daarom hangt er juist een hele fijne sfeer. Als we over 20 jaar het over een zaak in Den Haag hebben waar iedereen is geweest dan zal Millers waarschijnlijk als eerste genoemd worden.

Website: millersdenhaag.nl
Adres: Plein 10

Nara

Nara

Auteur bij Hotspotjes waarbij ik Den Haag vertegenwoordig en de leukste hotspots in kaart breng.
Nara