PALMETTE DEN HAAG: KLEURRIJKE EN ELEGANTE HOTSPOT MET FRANSE KEUKEN

  • HOTSPOT PALMETTE DEN HAAG

EEN MOOIE PLEK WAAR GASTRONOMIE EN GASTVRIJHEID CENTRAAL STAAN

Wij waren zeer benieuwd toen wij hoorden dat de eigenaren van bistro De Twee Heeren nog een zaak zouden openen op de Plaats. Een mooie frisse zaak met een unieke uitstraling, niet weer een “hipster zaak” zonder identiteit wat we de afgelopen tijd veel hebben gezien. Met het interieur gaan ze in ieder geval mee met de mode van 2017. Stijlvol, kleurrijk en zelfs de kleur groen komt mooi naar voren met hun bank.

Natuurlijk is het behang de grote eyecatcher van de zaak. Hier moet je wel een foto van maken en als het even kan met je eigen hoofd erop. Op het behang zie je onder andere wilde bloemen, planten, een wasbeer, een poot van een octopus en een flamingo! Exotischer kan bijna niet toch?

Behalve gave foto’s maken kan je hier ook terecht voor ontbijt, lunch en diner. Op hun menu staan verfijnde klassieke gerechten waardoor het extra moeilijk was om een keuze te maken. Uiteindelijk zijn wij voor het chef’s menu gegaan waar we absoluut geen spijt van hebben. Deze originele gerechten waren echt een plaatje om te zien en heerlijk van smaak.

MEER HOTSPOTS IN DEN HAAG
Gerookte zalm met popcorn van buikspek, dungesneden rauwe gamba met granny smith, steak tartaar met oestercrème, maiskip met jus van de huid en als afsluiter rijstepap van pandan met bosbessengranité. To be honest, geen gerechten die we uit ons zelf hadden gekozen als het op de kaart had gestaan. Maar wij werden door elk gerecht aangenaam verrast!

Buiten de menukaart is hun wijnkaart ook subliem! En dat heeft te maken dat ze ook een sommelier hebben rondlopen, zo kregen wij bij elk bijpassend glas een interessante uitleg over de wijn.

Culinair eten en/of genieten met een heerlijke glas wijn of cocktail dan zit je hier zeker goed. Bij mooi weer zit je hier echt heel lekker op hun mooie terras met uitzicht op de Hofvijver en het Binnenhof. Kom je met een groep dan is hun Pink Room een aanrader, een combinatie van Private dining en Chef’s Table. Binnenkort heeft het weer een andere naam want ze veranderen de kamer steeds van thema. Hoe leuk!

Naast Jamey Bennett is de Plaats een hotspot rijker met de komst van Palmette. Vooral heel fijn na het shoppen in Den Haag!

Website: palmette.nl
Adres: Plaats 27

Nara

Nara

Auteur bij Hotspotjes waarbij ik Den Haag vertegenwoordig en de leukste hotspots in kaart breng.
Nara