Home>>EAT & DRINK>>UTRECHT>>DISTRICT UTRECHT: VERS BROOD, ZOETS, KOFFIE ÉN EEN FIJN ONTBIJT IN OOST
  • leukste koffie hotspots

DISTRICT UTRECHT: VERS BROOD, ZOETS, KOFFIE ÉN EEN FIJN ONTBIJT IN OOST

FIJN BUURTGEVOEL BIJ DISTRICT IN UTRECHT OOST

District opende begin dit jaar in Oudwijk haar deuren. Naast het Wilhelminapark vind je deze fijne buurtbakker met vers brood én heerlijke koffie. Ingrid, de eigenaresse, heeft écht lekker brood naar de wijk willen halen en dat slaat zonder twijfel aan. Ook bij ons niet-Oudwijkers.

Het gezellige bakkertje staat vol met verse broden. In principe is het zelfservice, zodat je kunt pakken wat je wilt. Bijvoorbeeld spelt-, pompoen- en zuurdesembrood, maar ook – wat ons betreft één van de lekkerste – hartige brood met tijm.

Daarnaast kun je bij District terecht voor taartjes en ander zoets. Bijvoorbeeld breekchocola, koeken en gebakjes. Favoriet zijn de suebites. Dit zijn zoete gebakjes zonder suiker, gluten en lactose. Zien er super mooi uit, komen in lekkere smaken (tip: salted caramel!) en zijn nog gezond ook.

De producten haalt District zoveel mogelijk uit de buurt van Utrecht. Hierbij staat eerlijkheid en ambachtelijkheid voorop. En dat zorgt voor een lekkere smaak.

Je kunt bij District ook ontbijten met een kop goede koffie of thee. De ontbijtjes worden geserveerd op een houten plank en dat ziet er mooi uit. Wat kun je bestellen? Denk aan desemboterhammen met boerenkaas of spreads van avocado-crème of hummus, chocoladebroodjes en verse jus. De spreads komen van de buren, delicatessenwinkel Olijfje.

“HOTSPOT OM EEN
BLOKJE VOOR OM TE
FIETSEN”

De inrichting is simpel waardoor de producten de hoofdrol spelen. Binnen en buiten staan grote tafels waaraan je eenvoudig in gesprek kunt raken met je buurman of buurvrouw. Dat is precies wat District nastreeft. District zorgt voor dat ouderwetse buurtgevoel. Buurtgenoten lopen binnen voor een paar broden, een kop koffie, maar vooral ook voor een praatje. Wat ons betreft een hotspot om als niet-Oudwijker een blokje voor om te fietsen.

MEER HOTSPOTS UTRECHT

Website: districtutrecht.nl
Adres: Jan van Scorelstraat 1

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept
Fanou

Fanou

Auteur bij Hotspotjes waarbij ik Utrecht vertegenwoordig en de leukste hotspots in kaart breng.
Fanou