Home>>EAT & DRINK>>AMSTERDAM>>NEGEN STRAATJES>>DR. BLEND AMSTERDAM: MEGA GEZONDE ÉN GEZELLIGE HOTSPOT IN HET CENTRUM
  • HOTSPOT DR. BLEND AMSTERDAM

DR. BLEND AMSTERDAM: MEGA GEZONDE ÉN GEZELLIGE HOTSPOT IN HET CENTRUM

BESTE ÉN LEKKERSTE SMOOTHIES BIJ DR. BLEND

Pionier op het gebied van organic juices, smoothies en superfoods, dat is Dr. Blend in de 9 straatjes. Alweer twee jaar geleden besloot eigenaar Jamalh deze juicebar te openen in de Herenstraat. In die twee jaar is een hoop veranderd, maar een ding is hetzelfde gebleven: Dr. Blend serveert nog steeds de beste juices en smoothies van Amsterdam. Gelukkig zijn daar in de loop van de tijd ook nog heerlijke sandwiches, acaïbowls en wraps bijgekomen!

Het fijne aan Dr. Blend is, is dat ze elke dag al om half acht voor je klaar staan om jou favoriete smoothie te blenden. Ideaal dus om je drukke werkdag gezond te beginnen. Voor elke sapliefhebber is er wat te vinden. Go green met een volledige veggie smoothie, kies voor een mix tussen vruchten en bijvoorbeeld wat spinazie of neem gewoon een healthy fruitsapje – voor ieder wat wils.

Daarnaast kan je hier ook terecht voor een gezond ontbijt, zoals een kokosyoghurt met granola en superfoods. Voor de lunch hebben ze heerlijke salades en wraps, die ook zeker aan te raden zijn! Alles wat je bij Dr. Blend bestelt is organic en komt uit de buurt. Goed voor jou én goed voor de lokale ondernemers dus! Nog een groot pluspunt is het feit dat alles vers voor je ogen wordt klaar gemaakt. Niks voor geperst of kant-en-klaar. Kijk, daar houden we van.

Vorige week woensdag besloot ik voor een lange “biebdag” te ontbijten bij Dr. Blend. Studeren kost nogal veel energie en het feit dat ADE het weekend ervoor was, gaat je niet in de koude kleren zitten. Hoogtijd voor iets gezonds dus!

“GEZOND
GENIETEN”

Op aanraden van Jamalh besloot ik mijn dag te beginnen met een Powershot, bestaande uit gember en citroen. Daarnaast bestelde ik de Dr. Acai Energy Bowl – een heerlijke bowl met als basis pure acaï en appelsap met daarbij chiazaad, kokosflakes, banaan en meer! Met een kokosnoot in m’n hand was ik aan het genieten van mijn mega gezonde ontbijtje, terwijl ik een babbeltje maakte met Jamalh en de gezellige dames achter de toonbank. Heerlijk om zo de dag te beginnen en vol energie kon ik mij volledig focussen op het studeren.

TIP: Geen tijd om langs te gaan? Bestellen kan ook via Fooddora of Deliveroo – jouw favoriete Blend zo bij je thuis bezorgd.

MEER HEALTHY SPOTS IN AMSTERDAM
THE COLD PRESSED JUICERY 
BETER & LEUK LITE/DARK

Website: drblend.nl
Adres: Herenstraat 23

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept

About the Author:

Auteur bij Hotspotjes waarbij ik Amsterdam vertegenwoordig en de leukste hotspots in kaart breng.