• MR. SISTER EINDHOVEN: HISTORISCH GOED ETEN IN EEN PAND MET GESCHIEDENIS

MR. SISTER EINDHOVEN: HISTORISCH GOED ETEN IN EEN PAND MET GESCHIEDENIS

LUNCHEN, DINEREN OF BORRELEN BIJ MR. SISTER

Mr. Sister is te vinden aan de Kleine Berg en is dé nieuwe plek voor een lekkere gezonde lunch, een relaxte borrel op het terras of een lekker diner. Laat je verrassen door de kwaliteit van het eten, de unieke zitjes die het restaurant rijk is, de kunst van HAG óf door de mensen die hier voorbij komen lopen, deze straat is namelijk hip and happening!

Het concept is ontstaan uit een combinatie van De Burgerij en het Antwerpse restaurant Roest. De iconische burgers die hele roadtrips door Nederland maken, zijn eindelijk ook in Eindhoven terecht gekomen. Naast al deze invloeden van buitenaf werkt Mr. sister ook samen met de locals, zo is er bijvoorbeeld een speciaal brood ontwikkelt dat bij een bakkerij in de regio wordt gebakken.

Mr. Sister zit in de voormalige ijzerwinkel W. van der Schoot en is te beschrijven als een eigentijds en elegant restaurant, waarin de prachtige kenmerken van het pand behouden zijn. Niet alleen dit pand heeft een rijke historie, ook de gerechten zijn historisch goed. Pure gerechten zonder toeters en bellen. Naast de famous burgers zijn er veel klassiekers op de kaart te vinden, zoals carpaccio en ossenhaas.

Zodra je het pand binnen stapt, zie je pas hoe groot het écht is. Be surprised door alle verschillende zitjes die hier te vinden zijn in de drie verschillende gedeeltes die het restaurant rijk is. Het eerste gedeelte is te vergelijken met een binnentuin inclusief veel licht en planten, het tweede gedeelte is een stijlvolle bar en in het derde gedeelte stap je een industrieel ingericht restaurant mét open keuken binnen.

MEER HOTSPOTS IN EINDHOVEN
Mocht je hier binnen nog niet genoeg te zien hebben? Op de etalages boven het restaurant is kunst van Holland Art Gallery tentoongesteld, zo tof!

Een leuk nieuwtje over deze hotspot is dat ze hét restaurant gaan worden van het éérste hotel dat er op de Kleine berg gebouwd gaat worden, dit kan alleen maar een succes worden!

Website: mrsister.nl
Adres: Kleine Berg 45

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept
Iris

Iris

Auteur bij Hotspotjes waarbij ik Eindhoven vertegenwoordig en de leukste hotspots in kaart breng.
Iris