• SNCKBR EINDHOVEN: GOOD UNHEALTHY STUFF IN EEN VERANTWOORD JASJE

SNCKBR EINDHOVEN: GOOD UNHEALTHY STUFF IN EEN VERANTWOORD JASJE

ALL DAY LONG HEALTHY FOOD BIJ SNCKBR EINDHOVEN

Denk jij bij een snackbar meteen aan vettig eten? Think again, SNCKBR heeft namelijk alleen maar gezonde en verantwoorde keuzes op de kaart staan. SNCKBR is te vinden aan de Willemstraat in Eindhoven, die nu niet alleen maar de licht stad is maar ook een echte light stad aan het worden is. Of je nu komt om te ontbijten, lunchen, dineren of borrelen, SNCKBR has it all. Het beste is dat the good unhealthy stuff , zoals friet en pizza, hier wordt omgetoverd tot een net zo lekkere healthy variant.

Het interieur van SNCKBR is te beschrijven als een urban jungle. Het is modern ingericht met veel hout en planten. Naast het restaurant zijn er óók nog 2 barren, waar je naast de unieke Gin-Tonic’s kan genieten van skinny & tasty barbites. Op vrijdag- en zaterdagavond verandert de kelder in een snckBAR met lekkere deuntjes en hippe cocktails.

MEER HOTSPOTS IN EINDHOVEN
Van 10:00 tot 17:00 heb je keuze uit een dagmenu, waar alleen de namen al héérlijk creatief zijn, zoals de SNCKBR hete hond. Naast het dagmenu kan je all day long pancakes en vegan freakshakes bestellen. Op de avondkaart worden een aantal gerechten van de dagkaart aangevuld met nog meer goodness zoals Risotto en tandoori kip spies. Kun je niet kiezen? Ga voor de chef’s platter, hier maakt de chef een selectie voor je. Het toffe van de gerechten is dat ze allemaal vrij zijn van geraffineerde suikers en E-nummers, matig in vet en indien mogelijk zélfs glutenvrij. Liever nog verantwoorder bezig zijn? Op de kaart staat precies aangegeven of een gerecht vegetarisch of vegan is en hoeveel calorieën het bevat.

Wie denkt dat desserts altijd ongezond moeten zijn om lekker te zijn heeft het mis, SNCKBR bewijst namelijk het omgekeerde. Vooral de brownie is een mega aanrader! Healthy is hip, dat merk je ook aan de mensen die hier zitten. Je vindt hier namelijk hippe mensen in een layback sfeer en deze hotspot is ook in Amsterdam te vinden!

Website: snckbr.com/eindhoven
Adres: Willemstraat 1D

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept
Iris

Iris

Auteur bij Hotspotjes waarbij ik Eindhoven vertegenwoordig en de leukste hotspots in kaart breng.
Iris