• STREETFOOD EINDHOVEN: DÉ PLEK VOOR HEERLIJKE MILKSHAKES EN STREETBOXEN

STREETFOOD EINDHOVEN: DÉ PLEK VOOR HEERLIJKE MILKSHAKES EN STREETBOXEN

LEKKERSTE SHAKES AAN HET CATHARINAPLEIN

 

Grote fan van milkshakes? Dan moet je een bezoekje brengen aan Streetfood, gevestigd aan het Catharinaplein in Eindhoven. Deze hotspot is namelijk gespecialiseerd in het maken van mega milkshakes die er bijna te leuk uit zien om op te drinken, een must try!

Het pandje dat op de hoek van het plein te vinden is, heeft een terras voor de deur waar heel de dag de zon op gevestigd is, ook zijn er binnen nog een aantal plekjes te vinden. Doordat het niet te groot is, hangt er een heerlijk knusse sfeer. Het interieur is industrieel en hip wat het de ideale plek maakt voor een snelle hap of een middagje uitgebreid terrassen.

Naast de bekende milkshakes zijn de Streetboxen van Streetfood ook een mega aanrader. Bij een Streetbox kan de typ of cut, het zout en de topping van de friet gekozen worden, dan is er nog een snack aan toe te voegen en tenslotte kan er nog voor iets extra gekozen worden, hoe tof zo’n eigen samengestelde box? Liever iets gezonder? Er zijn ook luxe belegde broodjes en salades te bestellen.

MEER HOTSPOTS IN EINDHOVEN
Niet alleen de Streetboxen zijn helemaal zelf samen te stellen, ook de gin tonics kunnen helemaal naar eigen smaak gemixt & matcht worden. Liever borrelen zonder al die keuzes? Geen probleem, er zijn ook biertjes, wijntjes en borrelsnacks op de kaart te vinden. Zelf mochten wij een combinatie van de kaart proeven, en oh my, die kibbeling. Deze is ook te kiezen in de bekende box, waarvan wij snappen dat deze bekend is, vooral de friet met truffel mayonaise is top!

Het personeel is super enthousiast en de eigenaresse staat zelf in de open keuken te werken, wat de laagdrempelige sfeer nog extra versterkt. Je kunt zélfs heel de dag door binnenstappen om iets af te halen, wat ervoor zorgt dat het altijd gezellig druk is in het tentje.

Website: streetfoodeindhoven.nl
Adres: Catharinaplein 17

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept

About the Author:

Auteur bij Hotspotjes waarbij ik Eindhoven vertegenwoordig en de leukste hotspots in kaart breng.