GENIETEN IN EEN ONGEDWONGEN SFEER

In één van de gezelligste en mooiste straatjes van Eindhoven, de Klein Berg is wéér een toffe hotspot opgedoken: The Roast Club. Bij deze hotspot kunnen liefhebbers hun hart ophalen om de lekkerste roasting gerechten te proberen.

Bij The Roast Club geniet je van goed eten en drinken in een gezellige, ongedwongen sfeer. En dat deze vibe bij Eindhovenaren en publiek ver daar buiten de juiste snaar weet te raken, blijkt wel uit het feit dat sinds de opening medio november elke avond alle tafels bezet zijn.

THE ROASTCLUB EINDHOVEN: PLACE TO BE VOOR ROASTING FOOD EN LEKKERE WIJNEN
THE ROASTCLUB EINDHOVEN: PLACE TO BE VOOR ROASTING FOOD EN LEKKERE WIJNEN

Bij binnenkomst, valt je oog al snel op de grote, rokende Green Eggs. Green Eggs? Ja dat zijn luxe barbecue varianten die iets weg hebben van een groot groen ei, maar deze geven je gerechten een lekker rokerig smaakje. Hierdoor krijgen groente, vlees en vis zo’n verfijnde smaak, dat je eigenlijk non-stop iets lekkers wilt roasten op de Green Egg.

Naast mooie stukken vlees zoals; low & slow gegaarde runder short rib en gegrilde striploin steak. Staan er ook smaakvolle vis- en vegetarische gerechten op de kaart, die voor een ware smaakexplosie zorgen.

Zin in gegrillde tiger garnalen of op de huid gerookte zalm? The Roast Club got it all! Geen trek in vlees of vis? Probeer dan de lekker vega gerechten van de kaart. Gerookte aubergine met geroosterd knoflook of gerookte flespompoen voorzien van Ras el Hanout kruiden. Zelfs voor de niet vegetariërs een aanrader!

MEER HOTSPOTS IN EINDHOVEN

Een groot stuk vlees dat in zijn geheel op de Green Egg bereid wordt; perfect to share! Natuurlijk kom je ook niets tekort als je liever een vis-  of vegetarisch gerecht bestelt. Wat dacht je van oesters, potato brick, zeebaars ceviche of geroosterde aubergine van de Green Egg?

Naast de fijne sfeer en de smaakvolle roasting gerechten, is The Roast Club ook een prima hotspot voor een borrel. De grote wijnkast staat vol met spraakmakende etiketten, waar genoeg uit valt te kiezen.

Dat je wilt blijven plakken tot 02u in de avond is bij deze culinaire & late-night hotspot 7 dagen per week dus gegarandeerd.

Website: theroastclub.nl
Adres: Kleine Berg 83

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer