• VICTORIA EINDHOVEN: LUNCHEN, DINEREN OF COCKTAILS DRINKEN IN EXOTISCHE SFEREN

VICTORIA EINDHOVEN: LUNCHEN, DINEREN OF COCKTAILS DRINKEN IN EXOTISCHE SFEREN

EEN TOUR OVER DE WERELD MAKEN OP ÉÉN AVOND

Bij sommige restaurants die open gaan weet je al dat ze een succes worden zonder dat je er ook maar een hap hebt gegeten, restaurant Victoria is er zo een. Pas net geopend aan het Victoriapark en nu al talk of the town! Je kunt hier terecht voor een lekkere lunch, cocktails en een taste it, share it experience.

Zodra je het restaurant binnen stapt valt meteen het interieur op, zo tof! Geinspireerd op verschillende stijlen en werelddelen. De verschillende patronen, kleuren en materialen zijn een mix tussen een Franse bistro, arabische riad en een hippe NYC bar.

De sfeer is dan ook te beschrijven als casual chique. Het interieur in combinatie met de gerechten van over de hele wereld, maken het mogelijk om een kleine tour over de wereld te maken op één exotische avond.

MEER HOTSPOTS IN EINDHOVEN
Het restaurant heeft een verfrissend concept waarbij ieder gerecht op de kaart in een small, medium of large te bestellen is. Ga je voor een avondje gerechten sharen of hou je je bord toch liever voor jezelf? It’s up to you!

Wij kozen ervoor om de voorgerechten in kleine porties te bestellen om te delen. De ossenhaas als hoofdgerecht stond zo lekker op de kaart beschreven, dat we beide voor deze gingen. Als laatste werd een combinatie van nagerechten op één bord voor ons geserveerd waar onder andere chocolademousse met salted caramel werd gecombineerd, do we need to say more?

De super enthousiaste eigenaresse staat zelf in de bediening en steekt je aan met haar gezelligheid. Ook haar dochter en man werken in de zaak en zijn hier mega trots op. Dat service hier op nummer één staat zal je dan ook niet verassen. Deze family affair zorgt voor een huiskamer gevoel in de nieuwste hotspot, waardoor jong en oud zich hier thuis zullen voelen.

Website: victoria-eindhoven.nl
Adres: Victoriapark 15

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept
Iris

Iris

Auteur bij Hotspotjes waarbij ik Eindhoven vertegenwoordig en de leukste hotspots in kaart breng.
Iris