LUNCHEN, DINEREN OF BORRELEN BIJ EMMA

Eindhoven is wéér een hotspot rijker, yes ze schieten écht met paddenstoelen uit de grond. EMMA is een nieuw restaurant met een interieur dat piekfijn in orde is. Geniet van een diner met pure ingrediënten of blijf hier tot in de late uurtjes plakken in de bar. EMMA past, niet alleen met de naam, perfect in de nieuwe Emmasingel, de nieuwste winkelstraat van Eindhoven.

Het idee van de open keuken is dat iedereen front row mee mag genieten van de voorstelling die zich hier af speelt, niet voor niks is deze vormgegeven als een theater. Hou je van verrassingen? Dan zit je hier goed! Je kunt zelf de keuze maken tussen een 3 tot en met 5 gangen menu of kiezen voor een 7 gangen diner aan de chef’s table. Waar je daarna mag van gaan genieten? You never know, maar een culinair hoogstandje is verzekerd! Last van een allergie of lust je iets totaal niet? Geen probleem, er wordt namelijk naar je wensen gevraagd. Bij iedere gang is een bijpassende wijn te bestellen, we like!

MEER HOTSPOTS IN EINDHOVEN

Wanneer je bij EMMA zit te eten, hoef je je geen seconde te vervelen. Om je heen kun je namelijk het brood vers gebakken zien worden, de bonbons geproduceerd zien worden en last but not least de kruiden, die een paar minuten later op je bord liggen, geknipt zien worden in de eigen kas. Deze kas is de eerste van de wereld en is ontstaan in samenwerking met Philips, hoe tof?! Het streven is om in de toekomst volledig zelfvoorzienend te zijn in groenten. Dat ze de voegen van de kas zullen uitgroeien, wordt al verwacht door EMMA, daarom hebben ze ook nog eens 2 hectare grond in bezit to make this dream come true.

Het restaurant oogt erg ruim en is elegant ingericht met RUW meubelen, casual chique is dan ook de juiste beschrijving voor deze nieuwe hotspot. Naast het restaurant gedeelte en de bar is de bekende Pinkie patisserie óók nog in het pand te vinden, chocolade overvloeden gegarandeerd!

Website: emmarestaurant.nl
Adres: Nieuwe Emmasingel 32

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept