• foodies lab den haag

FOODIES LAB DEN HAAG: HEERLIJKE GERECHTEN IN EEN JAREN 60 VIBE

GENIETEN BIJ FOODIES LAB

De afgelopen maanden zag ik steeds meer foto’s op social media voorbij komen van mensen die naar Foodies Lab waren geweest, waardoor ik steeds nieuwsgieriger werd naar dit kleine zaakje in de Korte Molenstraat.

De zaak zit gevestigd in een smal pand, het is dat ik het logo herken van de foto’s, anders was ik er eerlijk gezegd zo voorbij gelopen. Als ik de zaak binnenloop ben ik aangenaam verrast door de inrichting. Ik heb het gevoel dat ik 30 jaar terug ga in de tijd door de oude tafels en stoeltjes en de oude platen aan de muur van o.a. Miles David, Louis Armstrong en Billie Holiday. Om het helemaal af te maken hoor je al die jazz klassiekers door de speakers.

We worden verwelkomd door de sympathieke eigenaar en chef Ammar, hij doet doordeweeks ook nog eens de bediening naast het koken. Dat verklaart ook gelijk de bel met een briefje “ring for service”, mocht je hem nodig hebben terwijl hij beneden in de keuken bezig is.

We beginnen met de Burrata, heerlijke zachte kaas die smelt op je tong en lekker romig van smaak is. Daarnaast geeft Ammar ons de Muhammara, een gerecht uit Aleppo dat gemaakt is van rode paprika, granaatappel, walnoten, uien, knoflook, citroen en olie. De volgende keer dat ik kom wil ik natuurlijk ook de andere gerechten proeven, maar dan wel weer met de Muhammara. Echt een aanrader! We gaan daarna voor de pizza, want die werd ook overal aangeraden. Ben je een liefhebber van heerlijke dunne knapperige bodems, dan zit je hier 100% goed!

Verwacht geen overdreven luxe, vergeet modern en hip. Dit is een unieke zaak met hele fijne sfeer, goede muziek en vriendelijke service van Ammar die echt met liefde en passie voor je kookt. Eigen en oprecht.

Terwijl ik hier zit, zit ik nu al te denken aan mijn volgende bezoek en wie ik dan mee zou willen nemen.

Website: foodiesLab.nl
Adres: Korte Molenstraat 13

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept
Nara

Nara

Auteur bij Hotspotjes waarbij ik Den Haag vertegenwoordig en de leukste hotspots in kaart breng.
Nara