Home>>EAT & DRINK>>ROTTERDAM>>GRACYS ROTTERDAM: BURGERS HAPPEN OP ZIJN AMERIKAANS
  • Gracys Rotterdam

GRACYS ROTTERDAM: BURGERS HAPPEN OP ZIJN AMERIKAANS

ETEN IN AMERIKAANSE SFEREN IN ROTTERDAM BIJ GRACYS

Wil je de beste burger van 2016, een milkshake of een lekkere wafel met kip of Nutella ( en meer ) dan zit je helemaal goed bij dit leuke tentje Gracy’s, midden in het centrum van Rotterdam

De sfeer is een beetje Amerikaans. Er hangt ook een Amerikaanse vlag buiten, staat een pot Heinz ketchup op tafel, heeft booth’s & goede burgers. We hoeven dus geen vliegtickets meer aan te schaffen naar Amerika ;). Maar maak je maar geen zorgen het is ook vooral gewoon lekker Rotterdams.

Als je binnen komt krijg je gelijk een bakje met heerlijke popcorn met zo’n echte botersmaak +1!

De kaart is groot en er is dus lekker veel keus. Voor ieder wat wils. Voor de grote trek kun je er terecht kies dan zeker voor burger, ze zijn echt heel erg lekker! Ook voor de kleine trek; kies dan bijvoorbeeld een tosti, wafel of pancake. Alleen iets drinken is ook zeker een aanrader. De milkshakes waren werkelijk verrukkelijk. Ik had aardbei smaak gekozen, maar ze hebben ook chocolade, vanille & banaan. Het word geserveerd met een sterretje. Super leuk!

Eigenlijk kies ik standaard altijd voor kip gerechten. Volgende keer neem ik eens een met “echt” vlees, maar dit keer koos ik toch veilig voor de crispy chicken burger. Met kippendij, crispy union rings, kaas, sla, tomaat, augurk en Gracy’s saus. Het werd geserveerd met frietjes en koolsla. De frietjes zaten in een leuk schaaltje die ik thuis ook wel wil hebben!

De inrichting is heel erg tof. De kleuren die zijn gebruikt: blauw, roze, zwart & wit maken het gewoon helemaal compleet. Er heerst een gezellige informele sfeer waar iedereen welkom is. Of je nu met vriendinnen, vrienden, je vriend, vriendin of ouders bent. Ze hebben ook een apart kindermenu voor de mensen die met een kleintje komen.

Als “toetje” koos ik een wafel met Nutella en aardbeitjes ( alleen op zondag). Hoewel ik al aardig vol zat van de lekkere burger en frietjes ging dit er zeker nog wel bij. De wafel was een beetje crispy en wat moet ik nog meer zeggen over Nutella. That’s always a good Idea, right :). De aardbeien maakte de smaak helemaal af. Yumm!!

Het personeel is ontzettend aardig dat is altijd een pluspunt natuurlijk! De baas maakt veel van de gerechten zelf wat ook heel tof is omdat je dat niet vaak ziet. Alleen voor de milkshake zou ik al heel vaak terug gaan!

Ben je al enthousiast geworden over dit leuke tentje in Rotterdam?

TIP: Voor €17,50,- krijg je de miss Gracy’s, burger, een drankje én een bioscoopbon. De Pathé is letterlijk aan de overkant dus zeker een keertje waard om te doen! Of om cadeau te geven! :)

MEER HOTSPOTS IN ROTTERDAM
shopping >> restaurants >> bars
 clubs >> festivals >> 
hotels

Website: www.gracys.nu
Adres: Mauritsstraat 1A

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept