Home>>EAT & DRINK>>ROTTERDAM>>GRILLIG SANDWICHES ROTTERDAM: LEKKERE EN STEVIGE BROODJES VERS VAN DE GRILL
  • Grillig Sandwiches Rotterdam

GRILLIG SANDWICHES ROTTERDAM: LEKKERE EN STEVIGE BROODJES VERS VAN DE GRILL

VLEES, VIS OF KIP BIJ GRILLIG SANDWICHES

Ben jij een sandwichliefhebber én hou je van BBQ? Dan is Grillig Sandwiches aan de Nieuwe Binnenweg voor jou the place to be. De sandwiches van Grillig Sandwiches zijn vers, hallal en natuurlijk (wat wil je met twee van die jonge mannen?) vernieuwend!

Mo en Thomas hadden al vanaf de middelbare school de droom om samen een broodjeszaak te openen. Dit wilden ze alleen net eventjes wat anders doen. Van groot belang was dat de broodjes vers en gezond zouden zijn. Hiernaast was het vanwege Mo’s Marrokaanse afkomst en de stad waarin Grillig Sandwiches gevestigd is belangrijk dat de broodjes hallal zouden zijn. Wij hebben gezien dat dit ontzettend goed werkt en een heel breed publiek trekt.

De inrichting is een combinatie van Arabisch en industrieel. Er is veel gebruik gemaakt van hout, wat de locatie warm maakt. Kijk je ogen uit met de Oosterse vloer, muurschilderingen en lampen. Wat natuurlijk niet te missen is, is de open keuken met de enorme BBQ. Hoe fijn is het om toe te kunnen kijken hoe je broodje speciaal voor jou bereid wordt? 

De BBQ staat bij Grillig Sandwiches centraal. Alle hallal vlees, kip en vis worden op dit mooie dingetje bereidt. Wat hebben we genoten van de Boqadio. Een overheerlijke, stevige sandwich met keuze uit vlees, vis of kip, huisgemaakte frietjes en een bijpassende saus. Wij kozen voor gegrillde kip, aanrader!

Mocht je dit broodje als diner willen, kan je ook kiezen voor een menu met alles erop en eraan. Naast de sensationele sandwiches maken ze bij Grillig Sandwiches ook huisgemaakte soepen en juices. Lekker voor erbij!

Gezond en vernieuwend eten voor een klein prijsje kan je bij Grillig Sandwiches. Er is liefde in deze zaak gestoken door de twee jonge eigenaren en dat proef je. Genieten maar!

MEER HOTSPOTS IN ROTTERDAM
GYS >> DERTIEN
THOMS >> ALAN & PIMS

Website: grilligsandwiches.nl
Adres: Nieuwe Binnenweg 188

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept

About the Author:

Auteur bij Hotspotjes waarbij ik Rotterdam vertegenwoordig en de leukste hotspots in kaart breng.