• DE BEAUTYFABRIEK GRONINGEN

DE BEAUTYFABRIEK GRONINGEN: DÉ PERFECTE COMBINATIE TUSSEN LUNCHEN EN RELAXEN

DE BEAUTYFABRIEK, BEAUTY, HAIR, FOOD AND DRINKS. DE TITEL ZEGT HET AL!

Toen we hoorden over dit unieke concept, werden we heel erg blij! Beauty, hair, food and drinks in één. Daar droomt iedereen stiekem wel een beetje van. We mochten langs bij de Beautyfabriek in Groningen en daar zeiden we absoluut geen nee tegen! En we nemen je mee!

In het leukste straatje van Groningen, de Zwanestraat, vindt je sinds een jaar de Beautyfabriek. Beauty, hair, food and drinks. Dat zegt genoeg. Een kapsalon, beautysalon en lunch en sapbar in één. Je kunt hier terecht voor een nieuwe look en tegelijkertijd verwend worden door een goede lunch of een lekker sapje. Dat maakt een kappersbezoekje geen straf. Boven bevind zich het prachtige dakterras. Wat ons betreft een aanwinst voor Groningen aangezien die er niet veel zijn. Ook is daar de beautysalon. De Beautyfabriek bied allerlei soorten behandelingen. Tevens duo behandelingen. Dus dat maakt het nog net even wat leuker.

Bij binnenkomst stap je gelijk binnen in het lunch en zit gedeelte. Er is veel gewerkt met steigerhout en ramen. Er is een mooie afscheiding gemaakt van glas tussen de kapsalon en het zitgedeelte. Dit maakt het gescheiden maar tegelijkertijd heel licht en open door dat je ziet wat er gebeurd. Alles is in dezelfde stijl dus dat maakt het tot een mooi geheel.

Tevens maken de enthousiaste eigenaren veel van de producten waar ze mee werken zelf. Dit allemaal op natuurlijke basis. Dit maakt dus ook dat ze een eigen lijn hebben met allemaal producten die voor jou op maat kunnen worden gemaakt.
In de zomer kun je perfect terecht op het terras voor de deur of op het dakterras. In de winter kun je juist weer lekker hangen bij de open haard.

Alles bij de Beautyfabriek is overigens absoluut niet duur. Groningen is een studentenstad en daar is rekening mee gehouden in de prijs. Maar daar wordt natuurlijk iedereen blij van. Wij werden verwend met een heerlijke gezichtsbehandeling. Daarna konden we aanschuiven in de zon op het dakterras. Goede combinatie dachten we zo! Wat een heerlijke plek. We gingen voor een heerlijk broodje met huisgemaakte tonijnsalade en de klassieker oude kaas. Met een verfrissend sapje on the side genoten we van het zonnetje. Er wordt gewerkt met zoveel mogelijk verse producten. De kaart is basic, maar wel erg lekker. En leuk dat alles zo te combineren is met bijvoorbeeld de kapsalon. Je kunt hier prima terecht zonder een behandeling in de beautysalon of bij de kapper. Het is gewoon een lekker plekje. Ook de mannen zijn meer dan welkom.

Website: beautyfabriek.com
Adres: Zwanestraat 4

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept

About the Author:

Auteur bij Hotspotjes waarbij ik Groningen vertegenwoordig en de leukste hotspots in kaart breng.