Feel Good Groningen is een cozy hotspot en zit in de gezellige Oude Kijk in’t Jatstraat. Feel Good is enkele jaren geleden gestart door gebrek aan healthy hotspots in Groningen. De eigenaresse wilde een vega-tentje opzetten en dat is gelukt hoor! Feel Good is één van de weinige vega hotspots in de stad. Je kan hier terecht voor killer-ontbijtjes, lunch en diner. Puur, écht eten uit de natuur. Wij mochten langs komen en kwamen tot de conclusie: het is een must-go voor de healthy foodies onder ons! Nou ja, niet helemaal, eigenlijk gewoon voor iedereen.

Er hangt een gezellig huiselijk sfeertje en zo ziet het er ook uit. Het is leuk vrouwelijk ingericht. Bij binnenkomst vind je aan weerskanten zitjes aan het raam. De universiteit zit praktisch voor de deur, je kan dus lekker mensen kijken. De ruimte is niet erg groot maar er is optimaal gebruik van gemaakt. Er zijn meerdere zitjes en links bevind zich een grote bar met daarachter de keuken. Het vriendelijke personeel is druk bezig om het jou helemaal naar wens te maken.

ETEN WAAR JE LICHAAM BLIJ VAN WORDT

Vrijwel alle producten komen van de groenteboer, uit de regio en zijn bij voorkeur biologisch. Het vegetarische menu verandert twee keer per jaar en varieert enorm: Van banana pancakes met vers fruit tot een huisgemaakt quinoa-notenburger. Daarnaast heb je juices, smoothies, salades healthy shots en nog veel meer lekkers. Allemaal bedacht door het hele Feel-Good team.

Wij kwamen langs en kregen een fotogeniek en heerlijk ontbijt. Wat ons betreft echt een aanrader, dus go go! Duurzaamheid staat voorop. Vrijwel niks wordt weggegooid. Hierdoor is ‘eten wat de pot schaft’ ontstaan. Elke werkdag kan je tussen 17:00 en 19:00 terecht voor een gezonde betaalbare hap. Per dag wordt er gekeken naar de ‘overgebleven’ producten en wordt hier een lekker maaltijd van samengesteld. Reserveren is hiervoor aan te raden.

TIP: houdt hun Facebook in de gaten. Maandelijks wordt er een pancake party gehouden, say what?! Ja, pancakes!

Website: feelgoodgroningen.nl
Adres: Oude kijk in het Jatstraat 29

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Accepteren