• The Smooth Brothers Groningen

THE SMOOTH BROTHERS GRONINGEN: VERFRISSEND NIEUWE JUICEBAR IN DE ZWANENSTRAAT

EEN NIEUWE HIT IN GRONINGEN

Wie houdt er tegenwoordig niet van een lekkere en gezonde smoothie? Per 1 mei vind je in de Zwanestraat, dé gezelligste winkelstraat van Nederland, The Smooth Brothers. Hier kun je smoothies drinken in een jazz-achtige setting, dat hadden we nog niet in Groningen. Wij waren dus erg blij met deze nieuwe aanwinst en met ietwat hoge verwachtingen gingen we langs. Wij komen op een zonnige lente dag en er hangt een ‘easy like sunday morning’ sfeertje. Bij The Smooth Brothers draait het behalve om smoothies en bowls ook om de muziek. Er wordt jazz en soul muziek afgespeeld van de grootste legendes, er zijn leuke zitjes gecreëerd en grote muziekhelden hangen ingelijst aan de wand. Het neemt je een beetje terug naar the good old days.

De grote bar met een enorme berg aan verschillende soorten fruit valt meteen op. De blenders draaien op volle toeren. ‘The Smooth Brothers’, broers en eigenaren, zijn druk in de weer om te zorgen dat jij je vitamines voor vandaag weer binnen krijgt. Wij gaan ondertussen zitten op het zonnige terras en laten ons verrassen.

MEER HOTSPOST IN GRONINGEN

Alleen het beste fruit wordt gebruikt. Elke week gaan de eigenaren één a twee keer per week naar de haven van Rotterdam. Het fruit komt daar die nacht aan en de broers zoeken daar voor jou alleen het allerbeste fruit uit. Geen standaard fruit van de super of de markt. No, only the best! De kaart bestaat uit smoothies en bowls. De bowls kun je eten voor lunch of ontbijt. Weer eens wat anders dan een standaard kop koffie en een belegd broodje.

Maar my oh my, het zijn echt kunstwerkjes! Uit de originele smoothies kunnen we niet kiezen. Wat staan er een juweeltjes tussen! We gingen voor de Monk en de Baron. Maar eigenlijk maakt het niet uit want ze zijn allemaal even lekker. Wat een fris concept is het. Wij zijn blij met deze nieuwe hotspot in Groningen!

TIP: zelf aan de brakke mensen is gedacht. Met een anti-kater smoothie ben je zo weer back on track.

Website: Smoothbros.nl
Adres: Zwanestraat 31

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept

About the Author:

Auteur bij Hotspotjes waarbij ik Groningen vertegenwoordig en de leukste hotspots in kaart breng.