• HAMBURG ROTTERDAM

HAMBURG ROTTERDAM: INNOVATIEVE BURGERS EN EEN WARME SFEER

HAMBURG DÉ PLEK VOOR BURGERS EN BEERS

Hamburg aan de Witte de Withstraat is dé plek voor hamburgers & beers in Rotterdam. Al sinds vier jaar is dit één van de beste hotspots om te genieten van wat ouderwets Amerikaans fastfood.

Hamburg opende vier jaar geleden haar deuren en was daarmee de eerste echte hamburgerzaak van Rotterdam. De eigenaar, Cornel, is al jaren trotse eigenaar van Café de Zondebok & ’t Zwarte Schaap. Na een lange periode was het openen van de allereerste hamburgerzaak in Rotterdam (naast het café) voor hem een nieuwe uitdaging.

Is Hamburg je nog nooit opgevallen terwijl je door de Witte de With aan het banjeren was? Dat zou goed kunnen want ze zitten namelijk niet op straathoogte, maar een verdieping hoger. De combinatie van een slagerij uitstraling en een café sfeer sluit goed aan op het concept. Er hangt een ongedwongen sfeertje en de vriendelijke bediening zorgt ervoor dat je avond nog nét wat gezelliger wordt.

GERECHTEN BIJ HAMBURG

Hamburg zelf spreekt over ‘proper burgers’… And we agree! Er staan een aantal classic burgers op de kaart waarvan de kwaliteit gewoon goed is. Hiernaast proberen de jongens in de keuken allerlei verschillende dingen uit. Zo heeft de ‘Cow vs. Chicken Burger’ zijn weg gevonden naar de menukaart. Wij genoten vooral van de ‘Wild Cherry Burger’. De kersenjam (ja!) vormde een heerlijk contrast met de bacon en de burger. Hiernaast waren wij enorm enthousiast over de knapperige frietjes.

De producten van Hamburg komen rechtstreeks bij het plattenland vandaan en zijn bovendien biologisch. Daar hoeven onze lieve dierenvrienden zich dus geen zorgen om te maken.

Hamburg weet wat ze moeten doen om haar gasten tevreden te houden. Innovatieve burgers, gezellig personeel en een warme sfeer zorgen ervoor dat je hier terug wil komen. See you there!

MEER HOTSPOST IN ROTTERDAM

Website: restauranthamburg.nl
Adres: Witte de Withstraat 94B

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept

About the Author:

Auteur bij Hotspotjes waarbij ik Rotterdam vertegenwoordig en de leukste hotspots in kaart breng.