• HANGAR85 ROTTERDAM

HANGAR85 ROTTERDAM: CULINAIR GENIETEN IN DE HIPPE WIJNHAVEN

PEREFECTE GERECHTEN BIJ HANGAR85

Op zoek naar een leuke gastrobar met een lekkere laagdrempelige sfeer in Rotterdam? Dan is Hangar85 aan de Wijnhaven de plek waar jij moet zijn. Kwaliteit, innovatie en diversiteit staat bij deze jonge zaak centraal.

Hangar85 was het begin van een nieuwe stap richting de passie van Lian Bouwman. Spijs en wijn hebben altijd al een plekje in het hart van Lian gehad. Haar nieuwe zaak moest dan ook een combinatie worden van een wijnbar en een eetcafé. Klassieke gerechten worden hier in een nieuw jasje gestopt en zullen je smaakpapillen doen verbazen. Een bijpassende wijn bij ieder gerecht is part of the job van het team van Hangar85.

De zaak maakt vooral gebruik van de kleuren groen, grijs en bruin. Deze kleuren dragen zeker bij aan het ongedwongen sfeertje dat er hangt. Wij vonden vooral ook dat Hangar85 comfort uitstraalt. De stoelen zitten namelijk net zo lekker als de troon van de koning. Fijn! Voor een romantische eerste date of een zakelijk dinertje is Hangar85 de ideale plek.

“GERECHTEN MET
VOLLEDIGE AANDACHT”

Hangar85 behoort toch echt tot één van de culinaire hotspotjes in Rotterdam. De gerechten zijn met volledige aandacht tot in de puntjes verfijnd. Fijnproevers zullen hier dan ook regelmatig te vinden zijn. Hangar85 maakt vooral gebruik van klassieke gerechten die zij dan vervolgens in een nieuw jasje stoppen. Wij mochten o.a. genieten van de steak tartaar, gamba’s en bavette met smaken zo divers als een Zwitsers zakmes.

Geniet van de heerlijke haute cuisine van Hangar85. De smaken zijn zo uiteenlopend dat er altijd wel iets nieuws te proberen valt. Blijf er gezellig een poosje hangen en laat je verrassen door een verfrissende lunch of een revolutionair diner.

MEER HOTSPOTS ROTTERDAM

Website: hangar85.nl
Adres: Wijnhaven 85

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept

About the Author:

Auteur bij Hotspotjes waarbij ik Rotterdam vertegenwoordig en de leukste hotspots in kaart breng.